Gündem Hayat Bazen Tatlıdır 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayat Bazen Tatlıdır 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

07.11.2016 - 10:43 | Son Güncellenme:

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Pazar akşamlarına ismini yazdıran Hayat Bazen Tatlıdır 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Koray, Sevda ile işbirliği içine girerek ortalığı karıştırmak niyetinde. Soluksuz izleyeceğiniz Hayat Bazen Tatlıdır dizisi yeni bölüm tüm detayarı haberimizde...

Hayat Bazen Tatlıdır 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Hayat Bazen Tatlıdır yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Hayat Bazen Tatlıdır 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.. Başrollerini Birce Akalay, Kanbolat Görekm Arslan, Ufuk Özkan, Simay Barlas, Deniz Can Aktaş ve Anılş Tetik'in paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisi 5. bölümü ile 13 Kasım Pazar saat 20:00'da Star TV'de. İşte Hayat Bazen Tatlıdır 5. bölüm fragmanı ve detayları..

Haberin Devamı

HAYAT BAZEN TATLIDIR 5. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT BAZEN TATLIDIR 4. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gözde ve Burak arasındaki sıcaklıktan tedirgin olan Koray, Sevda’ya işbirliği teklif eder. Bu işbirliği en çok Hayat Hoca’ya zarar verecektir. Hiç hak etmediği bir ithamla karşılaşan Hayat’ı düştüğü durumdan kim kurtaracak? Hayat Hoca’nın kurtulması Burak’ı nasıl bir çıkmazın içine sürükleyecek?

Onur okula dönmenin sevincini yaşayacakken kendini karmaşık olayların içinde bulacak.

Öte yandan Gedikpaşa Lisesi kantinine konulan kahve makinası para basıp Şerif ve Dilli Kaşarlıyı zengin edebilecek mi? Yoksa Loçkolar’ın planları okul idaresinin ayağına mı dolanacak? Cerrah ve Hayat arasındaki sert rüzgarlar yerini tatlı esintilere bırakacak mı?

HAYAT BAZEN TATLIDIR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

HAYAT BAZEN TATLIDIR KONUSU NE?

İdealist öğretmen Hayat! Hayat Öğretmen, özel bir Lisede Edebiyat öğretmenliği yapmakta, kız kardeşi Gözde ise aynı okulda öğrenim görmektedir. Zengin ailelerin çocuklarının eğitim aldığı bu okulda eski bir mafya babası olan Cerrah’ın kardeşi Koray’ın, Gözde’ye olan takıntılı aşkı sonucu Hayat’ın işine son verilir.

Hayat, kız kardeşini Koray’dan uzaklaştırmak için İstanbul’un diğer yakasındaki Gedikpaşa Anadolu Lisesi ile anlaşır. Müdür Şerif Bey’in meslek etiğine uymayan hareketleri ve öğrencilerin haylazlıklarıyla baş edip yeni yerleştiği evinin çatlak ev sahiplerine rağmen huzur bulmaya çalışan Hayat ve kardeşi için zor bir hayat başlayacaktır artık.