Gündem Hayat Şarkısı 16. yeni bölüm öncesi şoke eden sürpriz! - izle

Hayat Şarkısı 16. yeni bölüm öncesi şoke eden sürpriz! - izle

18.05.2016 - 10:33 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı'nda heyecan dorukta. Merakla beklenen Hayat Şarkısı 16. yeni bölüm fragmanları da yayınlandı. Hülya arabasına binip uzaklara mı kaçacak? İşte Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve özeti sizlerle...

Hayat Şarkısı 16. yeni bölüm öncesi şoke eden sürpriz - izle

Hayat Şarkısı 15. bölümü dün yayınlandı. Merakta bırakmadan hemen 16. yeni bölüm fragmanını da yayınladı. Kanal D'de yayınlanan drama dizisi ve Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşmaktadır. Hayat Şarkısı her salı akşamı saat 20:00 da ekrana gelmektedir.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI'NDA NELER YAŞANDI?

Zeynep, herkesin sonunu getirecek bir plan yaparak şoke etti. Hülya ve Mahir’in planları umdukları gibi sonuçlanmamıştır ve Müfit tarafından yakalanmışlardı. Bu bölümde ise Hülya ve Mahir inanılmaz şekilde oradan kurtuldular. Fakat Hülya, çok zor bir duruma düştü. Acilen, gece yarısı Müfit’in ofisinin önünde, üstelik yanında Mahir ile ne yaptığını Kerim’e ve Cevher Ailesi'ne açıklayacak bir sebep bulmak zorundadır.

Melek’e ulaşamayan Hüseyin, çok endişelidir ve Melek’i bulmak için her çareye başvurmaktadır. Zeynep ise, Hüseyin ile bir aile olarak kalma ümidini kaybetmektedir. Cevher Ailesi'ne, Hülya ve Melek’e olan öfkesi gözünü karartmaktadır. Tümünü tek seferde yıkacak bir planı vardır ve bu planı devreye sokar.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 16. yeni bölüm öncesi şoke eden sürpriz - izle

HAYAT ŞARKISI 16. BÖLÜM FRAGMANI

YENİ OYUNCU SÜRPRİZİ!

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya Üstündağ, Pelin Öztekin ve Seray Gözler’in paylaştığı yapımın kadrosuna daha önce ‘Elveda Rumeli’, ‘Muhteşem Yüzyıl’ ve ‘Ruhumun Aynası’ gibi projelerde rol almış olan Filiz Ahmet dahil oldu. Hayat Şarkısı dizisinde Filiz Ahmet ( Almila Bağrıaçık ) karakterinin ablasına hayat verecek.

HAYAT ŞARKISI HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Oyuncu Karakter
Burcu Biricik Hülya Çamoğlu Cevher
Birkan Sokullu Kerim Cevher
Tayanç Ayaydın Hüseyin Cevher
Ecem Özkaya Melek Çamoğlu
Ahmet Mümtaz Taylan Bayram Cevher
Seray Gözler Süheyla Cevher
Almila Bağrıaçık Filiz

Yazarlar