Gündem Hayat Şarkısı 32. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor!

Hayat Şarkısı 32. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor!

21.11.2016 - 13:32 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Hayat Şarkısı yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Salı akşamları yayınlanan Hayat Şarkısı'nda bu hafta gerilim artıyor! Zeynep ise Ceren’i eve getirdiğinde Bahar’ı da orda görünce kıyametleri koparmıştı. Hayat Şarkısı 32. yeni bölümünde ise neler olacağı merak konusu...

Hayat Şarkısı 32. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor

Hayat Şarkısı heyecan dolu son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Yayınlanlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Hayat Şarkısı 31. son bölümünde nikah masasında terk edilen Filiz pencereden atlayarak intihar etti. Peki Hayat Şarkısı 32. yeni bölüm fragmanında neler olacak? Yapımcılığını Most Production'un üstlendiği Hayat Şarkısı'nın başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor. Hayat Şarkısı Salı günleri saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 32. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM ÖZETİ

Nilay, Bahar’ı Hülya’ya bırakıp hiçbir açıklama yapmadan kaçar gibi ayrılır. Zeynep ise Ceren’i eve getirdiğinde Bahar’ı da orda görünce kıyametleri koparır.

Öte yandan Cem bir sürpriz yapıp Filiz’le evlenir. Ancak Filiz’e asıl sürprizi Hülya yapacaktır. Bayram’ın odasında bulduğu belgenin Süheyla’nın eline geçmesini sağlayarak Filiz’i hayatının en önemli kararını almaya zorlamaya karar verir.

Artık iki kardeşin geçmişleriyle hesaplaşma zamanı gelmiştir ve Hülya, Melek’in karşısına dikilir.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ