Gündem Hayat Şarkısı 31. yeni bölüm fragmanında olay intihar sahnesi!

Hayat Şarkısı 31. yeni bölüm fragmanında olay intihar sahnesi!

18.11.2016 - 14:31 | Son Güncellenme:

Hayat Şarkısı 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Kanal D ekranlarının her Salı akşamı ekrana gelen Hayat Şarkısı 31. yeni bölüm fragmanında Hülya'nın planı kusursuz bir şekilde işlemektedir. Filiz'in herkesin önündeki intihar girişimi olayları karıştırıyor. İşte Sevilen dizi Hayat Şarkısı 31. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen soruların cevapları...

Hayat Şarkısı 31. yeni bölüm fragmanında olay intihar sahnesi

Hayat Şarkısı 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Hayat Şarkısı 31. yeni bölüm fragmanında Hülya planını kusursuz bir şekilde sürdürmektedir. Filiz gördükleri karşısında şoke olunca Cevher ailesinin gözleri önünde intihar edecektir. Başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Tayanç Ayaydın'ın yer aldığı Hayat Şarkısı nefes kesen 31. yeni bölüm fragmanı ile 22 Kasım Salı saat 20:00'da Kanal D ekranında...

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 31. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melek, Zeynep’in şantajlarına boyun eğer ve Bahar’la daha önceden Kaya’ya bıraktığı mektubunu Hülya’ya götürüp vermelerini söyleyen bir not bırakarak ortadan kaybolur.

Kaya’nın sakladığı mektubu ele geçirerek iki kardeş arasındaki büyük sırrı öğrenen Mahir, yaklaşmakta olan büyük krizi sezer ve şimdilik Melek’in yapmalarını istediği şeyi ertelemenin daha doğru olacağına karar verir. Ancak Mahir’in bu kararlarından hiç hoşnut kalmayan Nilay, kendi başına harekete geçmeye karar verir.

İşini şansa bırakmamaya karar veren Zeynep, Cem kozunu oynamaya hazırlanırken Hülya da Bayram’ın çekmecesinde bulduğu çok önemli bir belgenin şaşkınlığını yaşamaktadır.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI GENEL HİKAYE

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.