Gündem Hayat Şarkısı 33. bölüm fragmanında Melek'in, yeni hedefi ne olacak?

Hayat Şarkısı 33. bölüm fragmanında Melek'in, yeni hedefi ne olacak?

02.12.2016 - 10:52 | Son Güncellenme:

Hayat Şarkısı yeni bölümü için nefesler tutuldu. Yayınlanan 33. bölüm fragmanı ile gündeme bomba gibi düşen Hayat Şarkısı dizisinde bu hafta Melek savaşı başlatıyor; Hülya elinden geleni ardına koymuyor! Gözü hiç kimseyi görmeyen Melek'in, yeni hedefi ne olacak? İşte Hayat Şarkısı 33. bölüm fragmanından detaylar...

Hayat Şarkısı 33. bölüm fragmanında Melekin, yeni hedefi ne olacak

Hayat Şarkısı dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Hayat Şarkısı dizisinde Melek ve Hülya arasında yaşanan gerilim giderek yükseliyor. Hayat Şarkısı 33. yeni bölüm fragmaanında Hülya, Melek ile tüm bağlarını koparıyor. Melek ise Hülya’nın karşısına dikiliyor. Hülya ve Melek arasında yaşanan gerilim büyüyerek devam ediyor. Kerim ve Hüseyin olayı kontrol almaya çalışıyor. Hayat Şarkısı nefes kesen 33. yeni bölümü ile 5 Aralık Salı saat 20:00'da ekrana geliyor.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 33. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM ÖZETİ

Hayat Şarkısı 32. son bölümde; Filiz yaşam mücadelesi verirken, Cem boşanmak zorunda kalıyor! Hülya, Bahar’ı yıllardır kendisinden saklamasının hesabını ablasından çok ağır bir dille sorar. Ablasıyla tüm bağlarını kopartır.

Filiz hastanede yaşam mücadelesi verirken, Süheyla ve Hatice de vicdan azabı içinde kıvranmaktadırlar. Öte yandan kendisini kaçıran adamların baskısıyla Filiz’den boşanmak istediğini bildiren bir kâğıt imzalamak zorunda kalan Cem bir yolunu bulup kaçar. Melek kardeşinin karşısına bu sefer eskisinden çok daha farklı bir kimlikle çıkmaya kararlıdır.

GENEL KONU:

Mudanya yakınlarındaki Güzelköy’ de doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler. İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Güzelköy’de iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.