Gündem Hayat Şarkısı son bölümden hemen sonra 47. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayat Şarkısı son bölümden hemen sonra 47. bölüm fragmanı yayınlandı!

14.03.2017 - 10:30 | Son Güncellenme:

Kanal D'de son bölümü ile dün akşam ekrana gelen Hayat Şarkısı 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk, tutku ve heyecan dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Hayat Şarkısı dizisinde Bayram Cevher, Cem'in planı sonucunda öldürülecek mi? Hülya, tekrardan Mehmet'i görebilecek mi? soruları merak konusu oldu. Hayat Şarkısı yeni bölümü ile 21 Mart'ta ekrana gelecek...

Hayat Şarkısı son bölümden hemen sonra 47. bölüm fragmanı yayınlandı

Salı akşamlarının fenomen dizisi Hayat Şarkısı'nda bu hafta Kerim ve Hüseyin, Cem tarafından kaçırıldı. Başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta isimler kadroda yer alıyor. Hayat Şarkısı dizisinde Kerim ve Hülya'nın kaçırılma haberi Nilay'ın istenme merasiminin ortasına bomba gibi düştü.

HAYAT ŞARKISI 47. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI - TIKLA İZLE

Haberin Devamı

Hüseyin ve Kerim'i etkisiz hale getirip kaçırtan Cem, sıradaki hamlesini yapar. Kerim ve Hüseyin'in yer aldığı görüntüyü Cevher ailesine göndererek onlardan Mehmet'in getirilmesini yoksa Cevher ailesinin evlatlarını ölümün beklediğini söyler. Hülya'nın kesin tavrıyla karşı olduğu bu duruma Bayram Cevher oğullarını kaybetme korkusuyla dayanamaz ve Mehmet'i zorla alarak Cem'in istediği yere doğru yola çıkar. Hülya Mehmet'in kaybıyla üzüntüye boğulur. Cem'in adamları Bayram Cevher'i beklemektedir. Lakin Cem, sözünün aksine aklındaki sinsi planı uygulayacaktır. Adamlarına verdiği emir ile Bayram Cevher'in öldürülmesini ister. Silahın namlusu Bayram Cevher'i gösterir.

Hayat Şarkısı heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HAYAT ŞARKISI 46. BÖLÜM ÖZETİ

Hayat Şarkısı 46. Bölüm'de; Kerim ve Hüseyin’in kaçırılma haberi Nilay’ın istenme merasiminin tam ortasına bomba gibi düşer.

Kerim ile Hüseyin'in kaçırılma haberi şok etkisi yaratır. Cem’in ikisinin hayatına karşılık olarak ilettiği talepleri Bayram ile Hülya’yı karşı karşıya getirir. Hülya hayatının en zor kararının eşiğindeyken Hüseyin ile Kerim çaresizce Cem’in kurduğu ölüm tuzağından kurtulmanın yollarını aramaktadırlar.

Yazarlar