Gündem Hayat Şarkısı 55. son bölümünde büyük sürpriz!

Hayat Şarkısı 55. son bölümünde büyük sürpriz!

23.05.2017 - 09:02 | Son Güncellenme:

Hayat Şarkısı 55. bölüm ile ekrana geldi. Bu haftaki Hayat Şarkısı 55. bölümde Zeynep, müjdeli haberi verince Hülya sevinçten havaya uçtu. Zeynep, hamilelik testinin sonucunu ilk olarak Hülya ile paylaştı. Hayat Şarkısı 56. yeni bölüm fragmanı ise...

Hayat Şarkısı 55. son bölümünde büyük sürpriz

Hayat Şarkısı dizisi finaline son 2 bölüm kaldı. Süheyla eve geri dönüyor; hiçbir şey eskisi gibi olmuyor! Hülya, Mahir'den kocası Kerim ile ilgili nasıl bir bilgi alıyor? Başrollerini Burcu Biricik ve Birkan Sokullu’nun paylaştığı Hayat şarkısı yeni bölümüyle 23 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi

HAYAT ŞARKISI 55. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği Hayat Şarkısı’nın bu haftaki yeni bölümünde Mahir, Hülya'ya kocası Kerim ile ilgili bir konu için çağırır... Kerim'in, aradığı bir şey için Mahir'den istediği yardımı Hülya'ya söyler. Hülya, Kerim'in neye bulaştığını bulabilmek için Mahir ile birlikte ufak bir maceraya atılır... Metruk bir kulübeye gelen Hülya ve Mahir, gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezler!

HAYAT ŞARKISI 55. BÖLÜM FRAGMANI

Hülya ve Mahir gene neyin peşindeler? Kerim'in, Mahir'den yardım isteyecek kadar önemsediği konu ne? Hülya ve Mahir, metruk kulübede ne gördüler?

Süheyla’nın evine muhteşem dönüşü sonrası Bayram ve Hatice için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Zeynep’in hamilelik haberi sonrası Kerim ve Hülya Hüseyin’in birtakım kararlar almasını hızlandırmak amacıyla ortak bir operasyona imza atarlar. Tam ailenin üzerindeki kara bulutlar dağıldı derken Hülya Mahir’in getirdiği haberle bir anda kendini tehlikeli bir operasyonun içinde bulur.

HAYAT ŞARKISI 55. BÖLÜM FRAGMANI



Zeynep, müjdeli haberi veriyor! Hülya sevinçten havaya uçuyor!

Haberin Devamı

Zeynep, hamilelik testinin sonucunu ilk olarak Hülya ile paylaşır. Sonucu gören Hülya, sevinçten havaya zıplar ve Zeynep'i tebrik eder. Öyle ki kendisini zorla "isim annesi" bile ilan etmiştir. Bu müjdeli haberi Kerim ile paylaşır. Fakat henüz Hüseyin'in bu sürprizden haberi yoktur. Kerim'in aklında bir plan vardır ve Hülya'yı da buna ortak etmeye niyetlidir. Hüseyin ve Zeynep'i bekleyen tuzak ne?