Gündem Hayat Şarkısı son bölümden sonra 57. final bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayat Şarkısı son bölümden sonra 57. final bölüm fragmanı yayınlandı!

30.05.2017 - 11:23 | Son Güncellenme:

Hayat Şarkısı son bölümden sonra 57. final bölüm fragmanı yayınlandı. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Hayat Şarkısı yeni bölümünde Hülya'nın diretmesiyle Kerim ve Mahir, tedavi olmak için Tamer Bey'e gitti! Final için geri sayan Hayat Şarkısı'nda heyecan doruktaydı...

Hayat Şarkısı son bölümden sonra 57. final bölüm fragmanı yayınlandı

Hülya'nın diretmesiyle Kerim ve Mahir, tedavi olmak için Tamer Bey'e gidiyor. Hülya, son yaşanan olaylardan sonra artık Kerim ve Mahir için en ideal çözümün Tamer Bey olduğunu düşünür ve onlara sert tarafını gösterir. Hülya'nın yumuşak tarafını tekrar görebilmeleri ve daha da önemli doğduklarına pişman olmamaları için Tamer Bey'e gitmeleri gerekir. Bu zorluğa karşı gelmeye cesareti olmayan Kerim ve Mahir, Tamer Bey'de her şeyi tek tek dökülür. Hayat Şarkısı dizisi 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

HAYAT ŞARKISI 57. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Bayram Cevher ve Psikolog Tamer karşı karşıya! Tamer, Bayram'ın çizdiği şiddet dolu resimleri inceler ve onun hakkında bir karara varır. Bayram Cevher'i terapi seanslarına katılmak için zorlar. Ağaların ağası Bayram Cevher bu isteğe nasıl karşılık verecek? Tamer, Bayram'ın sağlığı hakkında ne düşünüyor? Bayram Cevher ve Psikolog Tamer arasında neler gelişecek?

Hülya'nın diretmesiyle Kerim ve Mahir, tedavi olmak için Tamer Bey'e gidiyor. Hülya, son yaşanan olaylardan sonra artık Kerim ve Mahir için en ideal çözümün Tamer Bey olduğunu düşünür ve onlara sert tarafını gösterir. Hülya'nın yumuşak tarafını tekrar görebilmeleri ve daha da önemli doğduklarına pişman olmamaları için Tamer Bey'e gitmeleri gerekir. Bu zorluğa karşı gelmeye cesareti olmayan Kerim ve Mahir, Tamer Bey'de her şeyi tek tek dökülür.