Gündem Hayat Sevince Güzel 4. bölüm kahkahaya boğdu!

Hayat Sevince Güzel 4. bölüm kahkahaya boğdu!

30.06.2016 - 10:46 | Son Güncellenme:

Hayat Sevince Güzel 4.bölümüyle ekranlara geldi. Eğlenceli sahnelerin yaşandığı Hayat Sevince Güzel 4.bölümde neler oldu? Şıpıldak’ta seçim heyecanı... Zarife’nin oyu Göçer ailesinin kaderini belirleyecektir... İşte Hayat Sevince Güzel 4.bölüm detayları...

Hayat Sevince Güzel 4. bölüm kahkahaya boğdu

Hayat Sevince Güzel 4.bölüm ile ekranlara kilitledi. Eğlencenin bir an eksik olmadığı Hayat Sevince Güzel 4.bölümde neler yaşandı? Hayat Sevince Güzel 4.bölüm hakkındaki tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...Başrolleri Algı Eke, Burak Çelik ve Ekin Mert Daymaz paylaştığı fox tv ekranlarının yeni dizisi Hayat Sevince Güzel, güldürmeye devam ediyor. Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan’ın yaptığı, yönetmenliğini ise Eray Koçak’ın üstlendiği Hayat Sevince Güzel her Pazartesi saat 20:00'da ekranlara geliyor...

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 4.BÖLÜM İZLE

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 4.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şıpıldak’ta seçim heyecanı... Zarife’nin oyu Göçer ailesinin kaderini belirleyecektir... Nefesler tutulmuş, herkes oylamanın sonucunu merak ederken, kader bir başkası için ağlarını örmektedir...

Hayat Sevince Güzel 4. bölüm kahkahaya boğdu

Haberin Devamı

Yıllar sonra çıkagelen Zarife’nin çocukluk arkadaşı Zeynep, hiç hesapta olmayan bir karşılaşmayla, adeta yıkılır...

Geçmişi ardında bıraktığını zanneden Barış ise, kendini bir hesaplaşmanın içinde bulur. Çözmesi gereken bu mesele, her şey bir yana, Zarife ile olan ilişkisini sarsar. Muhtar ve Rüstem geri adım atmayıp, köyü birbirine Katar. Zarife’yi hedef alan hain planları Toprak ailesini zor durumda bırakır. Şinasi her fırsatta Şıpıldak merheminin formülünü öğrenmeleri için Savaş ve Barış’ı kışkırtır.

Hayat Sevince Güzel 4. bölüm kahkahaya boğdu

Osman ise Emine’ye kavuşabilmek için her yolu denemesine rağmen, bir türlü başarılı olamamaktadır. Zarife, eski dostu Zeynep ile yüreğinin yeni yeni çarpmaya başladığı Barış arasında, tahmin bile edemeyeceği bir bağlantı olduğunu öğrenir. Acaba Zarife bunca çalkantı içinde yolunu ne yönde çizecektir?

Haberin Devamı


Hayat Sevince Güzel 4. bölüm kahkahaya boğdu

HAYAT SEVİNCE GÜZEL KONUSU

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

OYUNCULAR VE DİZİDEKİ KARAKTERLERİ

Algı Eke Zarife Toprak Cesur, dik başlı, kimselere boyun eğmeyen, aşka inanmayan köyün hırçın güzeli. Ne kadar korksalar da, bütün köyün göz bebeği.

Ekin Mert Daymaz (Savaş Göçer) Maçoluğun kitabını yazmış, dediğim dedik, bir o kadar da oyunbaz bıçkın bir delikanlı.

Burak Çelik (Barış Göçer) Savaş'ın kardeşi. Çapkınlığıyla nam salmış, her çiçekten bal almaya yemin etmiş, romantik bir serseri.

Öykü Çelik (Emine Toprak) Zarife'nin kız kardeşi. Hiç ablasına çekmemiş, masallarda yaşayan bir genç kız. Tek hayali sevdiği Osman’a kavuşup mutlu bir yuva kurmak.

Lemi Filozof (Osman Soylu) Köydeki genç kızların damat adayı. Fakat bu deli oğlanın kalbi de, aklı da Emine’de.

Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer) Şefika'nın kocası, Savaş ve Sevgi'nin öz, Barış'ın üvey babasıdır. Dolandırıcılıkta sınır tanımayan Şinasi’nin yaptığı yolsuzluklar yoluna taş koydukça karısı ve çocuklarıyla kaçmaya başlamış,yolu Şıpıldak köyüne kadar varmıştır.

Sema Atalay (Şefika Göçer) Şinasi'nin karısı, Barış ve Sevgi'nin öz, Savaş'ın üvey annesidir. Yolunun Şıpıldak köyüne düşmesiyle, başından bela eksik olmaz.

Seda Telciler (Sevgi Göçer) Savaş ve Barış'ın kız kardeşi.

Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak) Zarife'nin babası.

Macit Koper (Halil Toprak) Salih'in babası, Zarife ve Emine'nin dedesi.

Ali Erkazan (Muhtar Soylu) Köyün muhtarıdır. Kendi kurallarıyla köyü yönetir, yabancıları köye sokturmaz, davetten davete koşar, kravatı boynundan hiç eksik olmaz.

Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan) Rüstem, köyün toprak zengini, ağasıdır. Kibirli doğası oğlunu ve kızlarını hiç kimselere layık görmediği için, evlenememelerine neden olmuştur.

Batuhan Aydar (Samet Bulut) Miço olarak çalışan Samet, kimsesizdir. İçten içe Emine'ye aşıktır. Bunun nedeni Osman'a yardım etmek isterken Emine'ye kendi ağzından yazdığı şiirlerdir.

Yeliz Akkaya (Seher Özkan) İlknur ile çift yumurta ikizi.

Neşem Akhan (İlknur Özkan) Seher ile çift yumurta ikizi.