Gündem Hayat Sevince Güzel 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Sevince Güzel 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

09.07.2016 - 14:26 | Son Güncellenme:

Ekranların yepyeni dizisi olan Hayat Sevince Güzel'de yeni bölüm heyecanı başladı. Merakla beklenen Hayat Sevince Güzel 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu merak konusu oldu. Rüstem ve Muhtarın hain planları iş başında. İşte Hayat Sevince Güzel son bölüm özeti...

Hayat Sevince Güzel 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Hayat Sevince Güzel FOX TV'de yayınlanan komedi,aşk türündeki Türk televizyon dizisi. Başrollerini Algı Eke, Ekin Mert Daymaz ve Burak Çelik paylaşmaktadır. Hayat Sevince Güzel özel bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüstem ve Muhtarın hain planları işlemekte, köy Zarife dedikodusuyla çalkalanmaktadır. Toprak ailesi ne kadar sağlam durmaya çalışsa da dedikodulardan fazlasıyla yıpranırlar. Salih, Rüstem’in karşısına çıkar ve ona iyi bir ders verir. Ancak uslanmayan Rüstem ve Muhtar, gözlerini Salih’in ekmek teknesine dikerler. Barış ve Savaş ise Zarife’ye yapılan bu haksızlığa bir son vermek için ellerinden ne gelirse yapmaya hazırdırlar. Rüstem ve Muhtar’a geri adım attıracak kozlarını oynarlar; tabii kendi yöntemlerince. Zarife’nin başına gelenler için kendilerini suçlayan Emine ve Osman da harekete geçerler. Acaba bu iki saf aşığın çabaları sonuç verecek mi dersiniz? Her şey bir yana, Savaş, Zarife’nin hiç beklemediği bir hamle yapar. Acaba Zarife Savaş’ın hamlesine nasıl karşılık verecektir?

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL DİZİSİ HAKKINDA

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL OYUNCULARI

OYUNCULAR: Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Öykü Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper(Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), Hasan Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), Çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)

Haberin Devamı

YAPIM: Limon Film
YAPIMCI: Hayri Aslan
YÖNETMEN: Eray Koçak
SENARYO: Hülya Koper – Hikaye Üretim Merkezi
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Eyüp Boz – Osman Sözeri
UYGULAYICI YAPIMCI: Muharrem Gülmez
MÜZİK: Alpay Göltekin – Zeynep Alasya