Gündem Hayat Sevince Güzel 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İzle

Hayat Sevince Güzel 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İzle

13.06.2016 - 21:50 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nın yeni dizisi olan Hayat Sevince Güzel son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. İlk bölümüyle beğeni toplayan Hayat Sevince Güzel'de son bölümde neler yaşandı? İşte merakla beklenen Hayat Sevince Güzel 3. bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Hayat Sevince Güzel 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı İzle

Hayat Sevince Güzel dizisi 2. son bölümüyle ekranlara konuk oldu. Fox TV'nin yeni dizisi olan Hayat Sevince Güzel'de başrollerde Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu bulunuyor. Merakla beklenen Hayat Sevince Güzel 3. bölüm fragmanı ve son gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Savaş ve Barış namlunun ucundadır... Acaba ikiliyi, Halil Dede’nin emektar çiftesinden kurtaracak kişi Zarife midir? Üstelik onları hedefine alan yalnız Halil Dede değildir... Muhtar Soylu ve Rüstem Ağa da, Şıpıldak’a iyiden iyiye alışan Göçerleri köyden göndermek için elinden geleni ardına koymamaktadır. Şıpıldak merhemiyle derdine deva bulan Şinasi ise tabii ki bununla yetinmemektedir...

Merhemin gizli formülünü ele geçirmek için bir yandan Halil Dede’yi türlü kurnazlıklarla kandırmaya çalışmakta, öte yandan ise Savaş ve Barış’ı farklı bir taktik izlemeleri için yönlendirmektedir. Osman ise Emine’yle evlenmek için biraz daha beklemek zorundadır... Fakat Osman Mecnun’a dönmüştür... Nasıl beklesin? Gerekirse çölleri aşar, dağları deler. Bakalım Osman’ın çabaları sonuç verecek, Emine’ye kavuşabilecek midir? Köyün yeni gözdeleri Savaş ve Barış’a tutulan İlknur ve Seher’in önünde koskoca bir engel vardır: Rüstem Ağa! Gönül işlerinden hiç anlamadığı gibi acıması da olmayan Rüstem Ağa verdiği cezalarla kızlarını yola getirebilecek midir?

Savaş ve Barış, adım adım Zarife’yi etkilemeye çabalamaktadır. Şimdiye dek başa baş giden tutku dolu bu yarışta Barış Zarife’ye hiç olmadığı kadar yaklaşır... Bakalım Zarife’yi Barış’a kaptırmak istemeyen Savaş arayı kapatabilecek midir?

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin koyunları yüzünden kaza yaparlar.

OYUNCULAR

Dizinin oyuncu kadrosunda, Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Sema Atalay, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Seda Telciler, Batuhan Aydar, HASAN Denizyaran, Ömür Özdemir, Tolga Öztürk ve Anıl Çelik gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL HİKAYESİ

Hayat Sevince Güzel dizisi yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesinin arkalarında bıraktıkları belalılardan uzaklaşmaya çalışırken, köyün hırçın güzeli Zarife’nin koyunları yüzünden kaza yapmaları ve kendilerini Ege’de bulmalarını ile kaza sonrasında Zarife, Savaş, Barış arasındaki aşk üçgenini anlatıyor.