Gündem Hayat Sırları'ndan sürpriz final kararı!

Hayat Sırları'ndan sürpriz final kararı!

18.12.2017 - 10:38 | Son Güncellenme:

Hayat Sırları'ndan sürpriz final kararı...Hayat Sırları geçtiğimiz hafta 7. bölümüyle izleyicisini ekrana kilitledi. STAR TV'de Çarşamba günleri takip edilen Hayat Sırları izleyicisi şokta. Hayat Sırları final yapıyor...

Hayat Sırlarından sürpriz final kararı

STAR TV'nin Çarşamba günleri yayınlanan dizisi Hayat Sırları, izleyenlerini üzdü. Hayat Sırları 8. yeni bölümüyle ekrana veda edecek. Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç'un paylaştıkları Star'ın iddialı dizisi Hayat Sırları'nın final yapacağını yazdı.Hayat Sırları'nın neden final yaptığına dair henüz bir açıklama gelmedi.

Haberin Devamı

HAYAT SIRLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan’ın gelişi Kuzgun ailesinin evine bomba gibi düşüyor. Mustafa ya gerçeği itiraf edecek ya da Hakan’ı oğlu olarak bağrına basacak. Seher, Kemal ve Şirin babalarının annelerine ihanet ettiğini düşünerek büyük bir öfkeyle evi terk edecek. Burak kaçakları misafir edecek. Bu olay, Seher ve Burak’ı birbirine yaklaştırıyor. Tekgöz’ün rahat durmaya niyeti yok, aileden para kopartmak için yeni bir planı var. Yaşanan büyük bir gelişmeyle Seher kayıp çocuğuna bir adım daha yaklaşıyor!