Gündem Hayati ve Diğerleri 6. bölümüyle final yaptı!

Hayati ve Diğerleri 6. bölümüyle final yaptı!

17.07.2018 - 10:14 | Son Güncellenme:

Hayati ve Diğerleri 6. ve final bölümüyle son kez izleyicisinin karşısına çıktı. Salı akşamları yayınlanan Hayati ve Diğerleri bu akşam ekrana veda etti. Peki Hayati ve Diğerleri final bölümünde neler oldu?

Hayati ve Diğerleri 6. bölümüyle final yaptı

HAYATİ VE DİĞERLERİ 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

İkircikli birbirinden ilginç olaylarla ilgilenirken trafik ışıklarında çantasını çaldıran ünlü popçu Turgay'ın karakola gelmesi tüm ekibi heyecanlandırır. Başta Açelya olmak üzere tüm ekibin özel ilgi gösterdiği popçu Turgay içinde para, son çektiği klip ve yeni çıkacak albümünün tek kopyasının olduğu çantanın bir an önce bulunmasını isterken yaşanan olaylar Hayati'nin sabrını giderek taşırmaktadır.

Bu sırada kolay yoldan köşeyi dönme hayalindeki Danyal mahalleden bulduğu cam silici bir çocuğa hızlandırılmış futbol eğitimi verdikten sonra Brezilyalı genç yetenek diye spor kulüplerine kakalamaya çalışmaktadır. Fakat, Hayati ile yollarının kesişmesi futbolcu menajeri olma hayallerini suya düşürürken başının daha çok belaya girmesine sebep olacaktır.

Haberin Devamı

Şükran, Hayati için gelin bakma çalışmalarına ara verip kendi dertleriyle ilgilenirken bir tartışma sonucu Tahsin'i merdivenlerden itmesi ikilinin arasındaki tüm dengeleri değiştirecektir.

Vedat ve Erol ise, karakola gelen popçu Turgay'ın etkisinde kalarak plakçılar çarşısına gidip şanslarını denemeye karar verirken arap saçına dönen olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

HAYATİ VE DİĞERLERİ 6. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar