Gündem Hayatımın Aşkı 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayatımın Aşkı 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

02.05.2016 - 16:34 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yeni dizisi Hayatımın Aşkı ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Hayatımın Aşkı ne zaman başlıyor? İşte diziyle ilgili detaylı bilgiler...

Hayatımın Aşkı 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D’nin yeni yaz dizisi Hayatımın Aşkı‘ndan ilk fragman yayınlandı. Yapımcılığını Lucky Red Film & TV üstlendiği dizinin başrollerinde Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zeynep Eronat, Zafer Algöz, Sadi Celil Cengiz, Avni Yalçın ,Ayşegül İşsever ,Deniz Barut, Seda Türkmen, Murat Parasayar, İlay Erkök, Gizem Terzi ve Yonca Evcimik yer alıyor.

Haberin Devamı

“Hayatımın Aşkı” ilk bölümüyle Haziran ayında Kanal D’de! İşte fragman:

Kanal D’nin merakla beklenen romantik komedi dizisi Hayatımın Aşkı’na iki ünlü oyuncu daha katıldı.

Başrollerini Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman ve Yonca Evcimik’in paylaştığı, senaristliğini Ekin Atalar’ın, yönetmenliğini ise Ketche’nin üstlendiği Hayatımın Aşkı dizisinin oyuncu kadrosuna iki ünlü isim daha katıldı.

Daha önce tv dizisi olarak ‘İntikam’, ‘Mihrap Yerinde’ ve ‘Beni Böyle Sev’de rol alan usta oyuncu Zafer Algöz ile ‘Parmaklıklar Ardında’, ‘Kızılelma’, ‘O Hayat Benim’ gibi projelerde izlediğimiz Zeynep Eronat dahil oldu. Hayatımın Aşkı, yakında Kanal D’de başlıyor!

YONCA EVCİMİK, HAYATIMIN AŞKI DİZİSİYLE EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Haberin Devamı

Yonca Evcimik, yıllar sonra ekrana dönüyor. Oyuncu, Serkan Çayoğlu, Hande Doğandemir ve Zafer Algöz’ün yer aldığı ‘Hayatımın Aşkı’ dizisinde ailenin teyzesi, çılgın pop starını canlandıracak.

Hayatımın Aşkı dizisinde ailenin teyzesi çılgın pop Starı canlandıracak olan Yoncimik, karşımıza yine Yonca Evcimik olarak çıkacak.
Hayatımın Aşkı dizisinde ailenin teyzesi çılgın pop Starı canlandıracak olan Yoncimik, karşımıza yine Yonca Evcimik olarak çıkacak.

SERKAN ÇAYOĞLU HAYATIMIN AŞKI DİZİSİNDE

Türkiye’nin en çok izlenen kanallarından birisi olan Kanal D’den yepyeni iddialı bir dizi daha geliyor. Kanal D‘nin yeni dizisi Hayatımın Aşkı‘nın ikinci erkek başrol oyuncusu belli oldu.

Başrolleri için Hande Doğandemir ve Berk Hakman ile anlaşılan Hayatımın Aşkı dizisinin ikinci erkek başrol için son olarak “Kiraz Mevsimi” dizisinde rol alan Serkan Çayoğlu ile anlaşıldı. Çekimlerine Mart sonu başlanması beklenen dizinin yönetmenliğini, ünlü reklam ve sinema filmi yönetmeni Ketche yapacak. Bridget Jones’in Günlüğü adındaki Hollywood yapımından uyarlanacak olan ”Hayatımın Aşkı” dizisi Haziran ayında yayın macerasına başlayacak. Dizinin kadın başrol oyuncusu için Hande Doğandemir ile, erkek başrol oyuncunun ilki için ise Berk Hakman ile anlaşmaya varıldı.