Gündem Hayatımın Aşkı 10. bölüm fragmanında şoke eden öpüşme sahnesi!

Hayatımın Aşkı 10. bölüm fragmanında şoke eden öpüşme sahnesi!

29.07.2016 - 09:45 | Son Güncellenme:

Hayatımın Aşkı yepyeni bölümleriyle izleyenlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayatımın Aşkı dizisinde yaşanacak öpüşme sahnesi herkesi şoke edecek. İşte merakla beklenen Hayatımın Aşkı 10. bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Hayatımın Aşkı 10. bölüm fragmanında şoke eden öpüşme sahnesi

Lucky Red Film & TV'nin yapımını üstlendiği Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayatımın Aşkı yeni bölümde Demir, Gökçe' yi Kaan konusunda uyarıyor; aralarındaki engelleri kaldırıyor! Gökçe ile arası açılan Kaan, Duru' nun oyununun kurbanı olacak mı? Hayatımın Aşkı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla daha ilk bölümlerde adından söz ettiren dizinin yeni gelişmelerini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu'nun oturduğu, başrollerini Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman ve Yonca Evcimik’ in paylaştığı, senaristliğini Ekin Atalar’ın üstlendiği dizi Hayatımın Aşkı, 9. bölümüyle Pazar akşamı 20:00'de yayınladı.

HAYATIMIN AŞKI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Demir’in “balo gecesine katılıp ilk dansı biz yapacağız” demesi üzerine Gökçe’yi heyecan basar. Bir yandan bunun gerginliğini yaşarken, diğer yandan harıl harıl vals öğrenmeye çalışır. Olanları izleyen Ayça’nın da balo gecesi için farklı planları vardır.

Ünlü moda tasarımcısı Azize Hanım, yeni koleksiyonunun tanıtımı için Demir ile anlaşır. Defile organize edilecektir ve organizasyondan Gökçe sorumludur. Gökçe sorumluluğun altından, ailesinin de yardımıyla kalkmayı başarır. Bu sırada babasının yazdığı bir mektubu tesadüf eseri okuyan Demir gözlerine inanamaz. Kaan ve Duru’nun nefret ilişkisi farklı bir boyuta ulaşır. İkili arasında yakınlaşma başlar.

Haberin Devamı

Konserde yaşananlardan dolayı Sema ve Yonca’nın, Bartu’ya olan soğukluğu devam eder. Bartu ise kendini affettirme derdindedir. Rezzan, resminin sergide satılması üzerine çok mutlu olur. Ancak, gerçek kısa sürede ortaya çıkar.

HAYATIMIN AŞKI 10.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI 10. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Ünlü oyuncu Hayatımın Aşkı dizisine katıldı

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Doğandemir, Berk Hakman gibi isimlerin yer aldığı “Hayatımın Aşkı” dizisine ünlü oyuncu İlker Aksum da dahil oldu.

Geçtiğimiz haftaki bölümü yarım yayınlanan dizinin final yapacağı dedikoduları ayyuka çıkınca yapımcılar İlker Aksum’la anlaştı. İlker Aksum, son olarak Mardin İşi dizisinde rol alıp herkesin beğenisini almıştı.