Gündem Hayatımın Aşkı 12. bölüm'de Gökçe ne karar verecek!

Hayatımın Aşkı 12. bölüm'de Gökçe ne karar verecek!

11.08.2016 - 10:43 | Son Güncellenme:

Hayatımın Aşkı 12. bölüm ile pazar günü ekrana gelmeye hazırlanıyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Hayatımın Aşkı 12. bölüm fragmanı ile yine izleyenleri ekrana kilitledi. Hayatımın Aşkı 12. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Hayatımın Aşkı 12. bölümde Gökçe ne karar verecek

Hayatımın Aşkı 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Gökçe ve Demir arasında gergin anlar yaşanacak? Hayatımın Aşkı 12. yeni bölüm fragmanı ile Pazar akşamı ekrana gelecek. Nefes kesecek olan Hayatımın Aşkı 12. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları sizin için derledik. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Başrollerinde güzelliğiyle göz kamaştıran Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu'nun rol aldığı Hayatımın Aşkı reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. 12. bölüm fragmanı yayınlanan Hayatımın Aşkı'nın yapımcılığını Lucky Red Film üstleniyor. Hayatımın Aşkı her Pazar saat 20:00'de izleyici ile buluşuyor...

HAYATIMIN AŞKI 12. BÖLÜM FRAGMANI

Hayatımın Aşkı Pazar'ın Birincisi!

"Hayatımın Aşkı", Pazar akşamı ekrana gelen bölümü ile günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu!

Kanal D’nin başrollerini Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zafer Algöz, Zeynep Eronat, Sadi Celil Cengiz, Avni Yalçın, Ayşegül İşsever, Deniz Barut, Seda Türkmen, Murat Parasayar, Sarpcan Köroğlu, İlay Erkök, Gizem Terzi, Duygu Gök ve Yonca Evcimik’in paylaştığı dizisi "Hayatımın Aşkı", Pazar akşamı ekrana gelen bölümü ile günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.

Haberin Devamı

"Hayatımın Aşkı"nın, Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümü "Tüm Kişiler"de yüzde 2.58 reyting ve yüzde 10.05 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gökçe, hayatının aşkı Demir’e tam kavuşmuşken her şey alt üst olur. Aralarının bozulma sebebi Kaan’dır. Bu işten kârlı çıkan ise Demir’e abayı yakmış olan Ayça olacaktır. Kaan kendini Gökçe’ye affettirmeye çalışırken, Gökçe de kendini Demir’e affettirmeye çalışır. Kaan’ın samimiyetine inanan Gökçe onu affeder. Ama kalbi hâlâ Demir diye atar, ondan bir adım bekler. Bu sırada Nilüfer doğum için hastaneye kaldırılır. Bütün ailenin tek gündemi yeni doğan bebek olmuştur.

HAYATIMIN AŞKI 11. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Demir ve Kaan birbirlerinden habersiz şekilde Nilüfer’in bebeğini tebrik etmek için Gökçe’nin evine gelirler. İkilinin arasındaki gerginlik ortamda soğuk rüzgarlar esmesine sebep olur. Gökçe ise bir yandan Demir, bir yandan da Kaan’la uğraşırken ikisinin arasında kalır.

HAYATIMIN AŞKI HİKAYE VE KÜNYE

Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

Haberin Devamı

Yapım : Lucky Red Film & TV

Yapımcı : Şebnem Aşkın
Hikaye : Şebnem Aşkın
Senaryo : Ekin Atalar - Gökhan Horzum
Yönetmen : M. Uğur Yağcıoğlu
Oyuncular : Hande Doğandemir (Gökçe), Serkan Çayoğlu (Demir), Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat (Rezzan), Zafer Algöz (Hikmet), Sadi Celil Cengiz (Bartu), Avni Yalçın (Hulusi), Ayşegül İşsever (Nesrin), Deniz Barut (Eylem), Seda Türkmen (Sema), Murat Parasayar (Rahmi), İlay Erkök (Sezen), Gizem Terzi (Nilay) ve Yonca Evcimik (Yonca Evcimik)