Gündem Hayatımın Aşkı 9. yeni bölümde şaşırtan sahne! - İzle

Hayatımın Aşkı 9. yeni bölümde şaşırtan sahne! - İzle

16.07.2016 - 23:45 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayatımın Aşkı 9. yeni bölüm ile ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen Hayatımın Aşkı'nda bu hafta beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Hayatımın Aşkı 9. bölüm ve detaylar...

Hayatımın Aşkı 9. yeni bölümde şaşırtan sahne - İzle

Sevilen oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Hayatımın Aşkı, 9. Bölüm Fragmanını yayınladı. Gökçe, Demir'e karşı duygularını yeniden sorguluyor. Kaan, Gökçe ile konuşmayı planlarken, acı gerçekle yüzleşiyor!

Haberin Devamı

HAYATIMIN AŞKI YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerini Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman ve Yonca Evcimik’in paylaştığı, senaristliğini Ekin Atalar’ın, yönetmenliğini ise Ketche’nin üstlendiği Hayatımın Aşkı 9. yeni bölümünde heyecan dorukta.

HAYATIMIN AŞKI 9.BÖLÜM FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI 8. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayatımın Aşkı 8. Bölüm'de; Gökçe ile Demir'in iş ortaklığı, ikilinin daha da yakınlaşmasını sağlıyor!
Demir, Gökçe’nin de yardımıyla yeni reklam ajansını kurar. Taşınma işlemleri tamamlanır ve ofise yerleşirler. Demir ve Gökçe oldukça mutludur. Diğer yandan Duru ile rakip olmuşlar ve amansız bir müşteri kapma yarışı başlamıştır. Duru, Demir ve Gökçe’nin arasını bozmak ve işlerini sekteye uğratmak için Ayça’yı görevlendirir.

Hayatımın Aşkı 9. yeni bölümde şaşırtan sahne - İzle

Haberin Devamı

Kaan’ın, aynı evde yaşamak zorunda kaldığı Duru ile başı beladadır. Duru, Kaan’ın ilgisini çekebilmek için her yola başvurur. Hikmet, kendisini Rezzan’a affettirmeye çalışır. Rezzan’ın barışmak için şartları vardır. Bartu, Sema’nın ilgisini çekebilmek için büyük bir organizasyon hazırlıklarına başlar.

Hayatımın Aşkı dizisinde flaş değişiklik

Kanal D’nin sevilen dizisi Hayatımın Aşkı dizisinin yönetmeni değişti.Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu ve Berk Hakman’ın paylaştığı “Hayatımın Aşkı” dizisinde üçüncü kez reji değişimi yaşanıyor.

“Ketche” lakabıyla tanınan Hakan Kırkavaç ile yola çıkan ve daha sonra olaylı bir şekilde iki kez yönetmen değiştiren “Hayatımın Aşkı” dizisi, son olarak ödüllü yönetmen ve senarist Uğur Yağcıoğlu ile anlaştı.

Yazarlar