Bitlis HAYIR ÇARŞISINA KIYAFET DESTEĞİ

HAYIR ÇARŞISINA KIYAFET DESTEĞİ

29.06.2016 - 16:38 | Son Güncellenme:

.

HAYIR ÇARŞISINA KIYAFET DESTEĞİ

Antalya Ahlat Eğitim Kültür Derneği tarafından, Bitlis’in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde açılan Gönülden Gönüle Hayır Çarşısı’na kıyafet desteğinde bulunuldu.
Antalya Ahlat Eğitim Kültür Derneği Başkanı Şahap Koçalp eşi ile birlikte ADEM Koordinatörü Arzu Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret etti. Tekbıyıkoğlu ile bir süre sohbet eden Koçalp çifti, ADEM’in başarılı faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade ederek, gerek dernek olarak gerekse şahsi olarak Ahlat’a faydası dokunacak her konuda ellerinden gelen desteği vermeye devam ediceklerini söyledi. Daha sonra Gönülden Gönüle Hayır Çarşısını gezen Koçalp çifti, temin ettikleri giyim malzemelerini dernek adına ADEM Koordinatörü Arzu Tekbıyıkoğlu’na teslim ettiler. Konu hakkında bir açıklama yapan ADEM Koordinatörü Arzu Tekbıyıkoğlu: "Antalya Ahlat Eğitim Kültür Derneği Başkanı Şahap Koçalp beyefendi ve eşi Şadiye hanımefendinin ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ahlat Aile Destek Merkezimizde Kaymakamlığımızca başlatılan bizler tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle Hayır Çarşımıza" katkı sunmak amacıyla Antalyalı hayır sahiplerinin yolladığı 1-15 yaş aralığı çocuk kıyafetlerini bize ulaştıran çok değerli Şahap ve Şadiye Koçalp çiftine şahsım ve tüm Ahlatlılar adına çok teşekkür ederim. Bizleri ihtiyaç sahiplerine giden bir yol olarak gördüklerinden dolayı minnetarım. ADEM’e duyulan bu güven mutluluğumuzu artırdığı gibi sorumluluğumuzu da artırmıştır. Hayır yolunda kararlı bir şekilde devam edeceğiz. İnşallah zengin ile ihtiyaç sahipleri arasında gönülden gönüle bir köprü olabilmektir en büyük vazifemiz. Çünkü hayata bakış açımız Necip Fazıl’ın şu dizelerinde ki gibidir. "Benimki benim,seninki de senin! bu şeriattir. ’Seninki senin,benimki de senin!.. Bu tarikattir.. Ne benimki benim ne de seninki senin... Herşey Allah’ın! Buda hakikattir!". Değerli Ahlatlıların yaklaşan mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.
Antalya Ahlat Eğitim Kültür Derneği Başkanı Şahap Koçalp ise, Gönülden Gönüle Hayır Çarşısına katkı sundukları için mutluluk duyduklarını ifade ederek,"Derneğimizin kurucu üyesi Muzaffer Çelikkol ve kardeşi Yurdel Çelikkol’dan temin ettiğimiz 1-15 yaş arası kıyafetleri Gönülden Gönüle Hayır Çarşısına teslim ettik. Dernek olarak Ahlat’a her konuda katkı sunmak için sürekli bir çaba içerisindeyiz. Ahlat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma bünyesinde açılan ADEM koordinatörlüğünde ki hayır çarşısı ise gerçekten çok güzel olmuş. Buraya yapılan yardımlar neticesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız buradan gelip istediklerini alabliyorlar. Gerçekten çok güzel olmuş. Ben dışarda olan tüm Ahlat derneklerinin, iş adamlarının ve en önemlisi Ahlat sevdalılarının buraya katkı sunmasını bekliyorum. Burada başta Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve ADEM Koordinatörü Arzu Tekbıyıkoğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.