Cadde Hayranlarınden Selin Şekerci'ye en anlamlı sürpriz

Hayranlarınden Selin Şekerci'ye en anlamlı sürpriz

02.06.2016 - 08:53 | Son Güncellenme:

Selin Şekerci önayak oldu, Kamboçyalı çocuklar havalara uçtu.

Hayranlarınden Selin Şekerciye en anlamlı sürpriz

Ünlü oyuncu Selin Şekerci'nin hayranları, bir vakıf aracılığıyla Kamboçya’daki fakir bir köye yiyecek yardımında bulundu.

Haberin Devamı

Selin Şekerci, dün 27 başına bastı. Arap asıllı Türk oyuncunun mutluluğu, hayranlarının yaptığı sürprizle ikiye katlandı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; 'Aynebilim Aşevi' adlı bir vakıfla anlaşan Şekerci'nin hayranları, Türkiye'den 12 bin kilometre uzaklıktaki Kamboçya'ya yardım eli uzattı. Ailelerinin aylık geliri sadece 5 dolar olan minikler, Şekerci'nin hayranlarının yaptığı yardım karşısında havalara uçtu.

MUTLULUKTAN AĞLADI

Oyuncunun sevenleri, 75 dolar karşılığında 300 köylünün yemek yemesini sağladı ve köye kaldırım taşı yaptırdı. Kamboçyalı çocukların elindeki "İyi ki doğdun Selin Abla. Sevenlerin senin için köyümüze yemek ısmarladı" yazılı kağıdı gören Şekerci, çok duygulandı.

Haberin Devamı

Bu yardım karşısındaki mutluluğunu sosyal medyadan paylaşan Selin Şekerci, "27 yaşım ne güzel başladı. Umarım gözlerim, hep bu doğumgünümdeki gibi mutluluktan yaşarır! Bunda benim bir nebze payım olduysa ne mutlu bana. Sevilmek elbette çok güzel ama belki harçlıklarınızdan, belki kazandıklarınızdan arttırıp yaptığınız bu şey kocaman bir ışık dünyaya. Ayn'ın Kamboçya'daki aç çocuklar için çırpındığı 'aynsoupkitchen.com'u ziyaret ederek siz de bu çocuklara bir öğün yemek ısmarlayabilir ya da onlara dondurma yollayabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Karınlarının doymasıyla yüzleri gülen 3 Kamboçyalı minik, "Selin Şekerci" yazılı kağıda bir de kalp yaptı.

Hayranlarınden Selin Şekerciye en anlamlı sürpriz