Tokat Hayvan Barınağındaki Yavru Köpekler İlgi Odağı Oldu

Hayvan Barınağındaki Yavru Köpekler İlgi Odağı Oldu

15.02.2018 - 15:31 | Son Güncellenme:

.

Hayvan Barınağındaki Yavru Köpekler İlgi Odağı Oldu

Tokat’ın Turhal ilçesinde hayvan barınağındaki yavru köpekler ilgi odağı oldu.
Turhal Gençlik Merkezleri üyeleri ile Cumhuriyet Çocuk evlerinde kalan öğrenciler Turhal Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Yetkililerden barınakta gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan öğrenciler yavru köpeklerle yakından ilgilendi. Yavru köpekleri seven öğrenciler hayvan barınağındaki parkta ayrıca top oynayarak güzel zaman geçirdi.
Gençlere ve çocuklara yönelik faaliyetler yürüttüklerini ifade eden Turhal Gençlik Merkezi Müdürü Salih Fethi Alpat çocuklarla, gençleri hayvan barınağında buluşturduklarını ifade ederek, "Belediyemizin hayvan barınağına ziyaret ederek hem ağabeyleri ve ablalarıyla bütünleşmelerine vesile olduk. Sevgiye dair bir program olsun istedik ve amacına ulaşması bizi son derece mutlu etti." dedi.
Gençlik Merkezi gönüllüsü Gamze Kaya ise programa katılarak sosyal bir akvite içinde olmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, "Çocuklar kendilerini yalnız hissediyor yeri geliyor hayvanlar kendilerini yalnız hissediyor biz bunu ortadan kaldırarak hep birlikte mutlu güzel eğlenceli bir gün geçirelim istedik. Bu tür faaliyetlerimizde Belediyemiz kaymakamlığımız gençlik merkezimiz bizlere son derece yardımcı oluyorlar bizler de faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz." diye konuştu.