Cadde Hayvanlar için kükre

Hayvanlar için kükre

07.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

National Geographic Channel, ünlü isimlerin desteğiyle herkesi, yardıma muhtaç, sahipsiz, soyları tükenen hayvanlar için kükremeye davet ediyor

Hayvanlar için kükre

National Geographic Society, Afrika’da soyları tükenmekte olan büyük kedileri koruma altına almak için Nat Geo Wild’da 3-10 Şubat tarihleri arasında yayınlanacak “Büyük Kediler Haftası” dahilinde bir kampanyaya imza atıyor. National Geographic Channel Türkiye ise kampanyayı daha da genişleterek; fotoğrafçı Mehmet Turgut’a poz veren ünlü isimlerin desteğiyle herkesi, yardıma muhtaç, sahipsiz, nesli tükenen tüm hayvanlar için kükremeye davet ediyor.

Yardım toplanacak
“Hayvanlar İçin Kükre” kampanyasına destek için ünlü oyuncular Mustafa Alabora, Hazal Kaya, Pınar Altuğ, Kaan Çakır, müzisyen-oyuncu Erdem Yener, gazeteci-yazar Oben Budak ve Esin Övet, milli basketbolcu Sinan Güler, stilist ve moda editörü Alexander Kokoskeriya ile sosyal medyanın tanınmış isimlerinden Hazal Yılmaz, Koray Caner Öztürk, Billur Saatçi ve Ferhan Talib Mehmet Turgut’un objektifinin karşısına geçtiler; aynı zamanda National Geographic Channel kameralarına herkesi hayvanları korumaya davet etmek için mesajlar verdiler.

Projenin fotoğraflarını çeken Mehmet Turgut da hayvanlar için kamera karşısına geçti. National Geographic Channel, 6 Şubat Salı günü Twitter’da #hayvanlaricinkukre etiketiyle, tüm ünlülerin de desteğiyle, Türkiye’de yardıma ihtiyaç duyan tüm hayvanlar adına sesini duyurmaya çalışacak. Destek olmak isteyenler www.natgeotv.com.tr/buyuk-kediler-haftasi < ve http://www.natgeotv.com.tr/buyuk-kediler-haftasi> adresinden, yardım bekleyen kampanyalar ile barınaklara ait detaylı bilgi sahibi olabilirler.