Ege Hayvansever minikler can dostlarla buluştu

Hayvansever minikler can dostlarla buluştu

05.10.2017 - 04:26 | Son Güncellenme:

Bayraklı Belediyesi, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde anaokulu öğrencilerini Yamanlar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezinde ağırladı, çocuklara, merkezde sokak hayvanlarının sevgiyle bakıldığı anlatıldı.

Hayvansever minikler can dostlarla buluştu

Yamanlar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan içinde ameliyathane ve muayene salonu, yoğun bakım ünitesi, aynı anda 60 köpeğin misafir edildiği ısıtmalı 30 adet padok ve 20 adet kedi kafesi, ısırma ve tırmalama yapan sokak kedi ve köpekleri için de karantina bölümlerinin bulunduğu hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezinde de can dostların tedavisi yapılıyor.

Eğitmenlerden bilgi aldılar

Dünya Hayvanları Koruma Gününde Piri Reis Anaokulu öğrencileri Bayraklı Belediyesi hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Minikler merkezi gezdi, uzman eğitmenlerden bilgiler aldı. Sokak hayvanları için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu dünyayı can dostlarımızla paylaşıyoruz. Hayvan sevgisini küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza aşılamalıyız” dedi.