Gündem Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

15.06.2016 - 09:59 | Son Güncellenme:

Star TV ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse eşi Tuan Tunalı'dan aldığı ilginç evlilik teklifini anlattı. İşte Hazal Filiz Küçükköse hakkında detaylı bilgiler...

Hazal Filiz Küçükköse kimdir

Hazal Filiz Küçükköse, ELLE için objektif karşısına geçti. Oyuncu, söyleşide eşi Tuan Tunalı’nın sıra dışı evlilik teklifini de anlattı:

Haberin Devamı

“Eşimle 2009’da sette tanıştık. Yaptığı en büyük sürpriz, evlilik teklifiydi. Bir gün setteyken beni aradı, evi su bastığını söyledi. Her şeyi öylece bırakıp eve koştum.""Kapıyı elinde fırçayla açtı. İçerideyse rengârenk mumlar ve muhteşem bir pasta. Ben ‘Ne oluyor burada?’ derken, ‘Kabul ediyor musun?’ diye sordu."

"‘Neyi?’ dedim. Yüzüğü çıkardı ve ‘Benimle evlenir misin?’ cümlesi çıktı ağzından. Ağlayarak ‘Evet’ dedim.”

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE KİMDİR?

Hazal Filiz Küçükköse kimdir

Hazal Filiz Küçükköse 9 Şubat 1988 Mersin doğumludur. Mesleği gereği İstanbul ilinde yaşamına devam eden oyuncu Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi biyoloji bölümünün üçüncü sınıfa kadar okumuş daha sonra üniversiteye bırakarak tekrar Üniversite sınavına girmiş ve Ankara Üniversitesi Kimya bölümünün kazanmıştır. Eğitimine hala devam eden Hazal Filiz Küçükköse mezun olduktan sonra mesleği yerine oyunculuk yapmayı düşünmektedir. 1.72 santim boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan Hazal Filiz Küçükköse Emir'in Yolu adlı dizide rol aldıktan sonra başka dizilerde oynamıştır. Hazal Filiz Küçükköse 26 yaşında Kova burcudur. Hazal Filiz Küçükköse kendisi gibi oyuncu olan Tuan Tunalı ile Beni Affet dizisinde tanışmış ve şubat ayında evlenmiştir.

Haberin Devamı

Hazal Filiz Küçükköse’nin oynadığı diziler şunlardır: Beni Affet, Kara Sevda, Deniz Yıldızı, Günahkar ve Kalbim seni seçti.