Ege Hazırladıkları Uşak dosyasını Zeybekci’ye sunacaklar

Hazırladıkları Uşak dosyasını Zeybekci’ye sunacaklar

29.03.2017 - 06:09 | Son Güncellenme:

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci’nin devlet yatırımlarının artırılması, ihracatçının desteklenmesi konularında görevlendirdiği 5 kişiden oluşan bakanlık heyeti, Uşak’taki fabrikaları gezerek kentin ekonomik fotoğrafını çekti.

Hazırladıkları Uşak dosyasını Zeybekci’ye sunacaklar

Uşak’a geçen hafta yaptığı ziyaret sırasında iş dünyası tarafından kendisine iletilen talep raporlarını değerlendiren Bakan Zeybekci, kent ekonomisini ilgilendiren sorunların çözümünü amaçlayan ve geniş kapsamlı olarak hazırlanacak bir rapor için Uşak’a 5 kişiden oluşan bir heyet gönderdi. Uşak’ta 3 günlük çalışma yapan bakanlık heyeti, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), Zafer Kalkınma Ajansı, Tarım İl Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Uşak İl Koordinatörlüğü’nde yaptıkları çalışmanın ardından Tekstil Organize Sanayi ve Deri Karma Organize Sanayi bölgelerindeki fabrikalarda sektörel geziler yaptı. Heyetin raporu, Bakan Nihat Zeybekci’ye iletilecek. UTSO Başkanı Selim Kandemir, “Sayın Bakanımız, sorunlarımızla ilgili çalışmaları en kısa zamanda yapacağını söyledi” dedi.

Haberin Devamı

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

BAKAN Zeybekci’NİN, görevlendirdiği 5 kişilik uzman heyeti, Uşak’ta 3 gün çalışma yaptı. Bakanlık heyeti, Uşak’ın ekonomik yapısı ve gereksinimleri hakkında çeşitli bilgiler aldı. UTSO yetkilileri, “Ekonomi Bakanlığı uzmanları verdiğimiz bilgilere istinaden bir rapor hazırlayarak bunu bakanlığa sunacağız” dedi.