Diyarbakır HAZIRLIK MAÇI

HAZIRLIK MAÇI

14.01.2015 - 17:53 | Son Güncellenme:

.

HAZIRLIK MAÇI

Yeni Diyarbakırspor, Antalya kampında Erzurum Büyükşehir Belediyespor oynadığı hazırlık maçında 3-3 berabere kaldı.
25 Ocak’ta başlayacak sezonun ikinci yarısına Antalya’da kamp yaparak hazırlanan Yeni Diyarbakırspor, ikinci hazırlık maçında Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Yeni transferler Nurullah ve Tunç’un golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamlayan yeşil-kırmızılı takım, ikinci yarıda as kadroyu değiştirdi. 3-2 yenik duruma düşen Yeni Diyarbakırspor, kaptan Erhan’ın golüyle skoru 3-3’e getirerek sahadan beraberlikle ayrıldı.
SON MAÇINI BUGÜN YAPACAK
Kamp çalışmalarını yarın tamamlayacak olan Yeni Diyarbakırspor, kamptaki 3. ve son hazırlık maçında Perşembe günü Kızılcabölükspor’la karşılaşacak. Yeşil-kırmızılı takım, kamp çalışmalarını Cuma günü tamamlayarak Antalya’dan ayrılacak. İki günlük iznin ardında Pazartesi günü Diyarbakır’da toplanacak olan Yeni Diyarbakırspor, 25 Ocak Pazar günü kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor’la yapacağı ligin ikinci yarısındaki ilk maçın hazırlıklarına başlayacak.
ÖZYAZANLAR’LA HASRET GİDERDİLER
Daha önce Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da 3 sezon görev yapan Erzurum ekibinin teknik patronu Turhan Özyazanlar, maç öncesinde Yeni Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ve genel menajer İsmet Yılmaz’la bir araya gelerek hasret giderdi. Özyazanlar, Diyarbakır’ın kendisi için özel öneme sahip olduğunu ifade ederek, ”İnşallah hem biz hem siz şampiyon olursunuz” dedi.