Malatya HAZIRLIK MAÇI

HAZIRLIK MAÇI

29.07.2015 - 19:55 | Son Güncellenme:

.

HAZIRLIK MAÇI

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kaybetti.
Abant Zon Club Tesisleri’nde Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde oynadığı üçüncü hazırlık karşılaşmasında Balıkesirspor’a 3-1 mağlup oldu. Yeni Malatyaspor karşılaşmaya Emre, Sadık, Kamil, Gonzalo Silva, Ramazan, Ali, Mba, Azad, Hüseyin, George Akpabio ve Aydın 11’i ile çıktı.
Balıkesirspor 26. dakikada Ali Öztürk’ün attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla kapanırken, ikinci yarının 80. dakikasında Karikari, Balıkesirspor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. 84. dakikada ise Yeni Malatyaspor’dan Kemal Cingirt topu kendi ağlarına gönderince müsabakada skor 3-0’a geldi. 87. dakikada Balıkesirspor ceza sahası içerisinde George Akpabio’nun düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını İskender gole çevirdi ve Yeni Malatyaspor skoru 3-1 yaptı. Karşılaşma bu sonuçla bitti ve Balıkesirspor müsabakayı 3-1 kazandı.
Yeni Malatyaspor Bolu’da oynadığı 3 hazırlık karşılaşmasında da galibiyet yüzü göremedi. Sarı-kırmızılı takım hazırlık maçlarında kalesinde 7 gol gördü.