Gündem Helikopter destekli şafak operasyonu

Helikopter destekli şafak operasyonu

10.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Güngören’de operasyon düzenledi.

Helikopter destekli  şafak operasyonu

Operasyona havadan polis helikopteri de destek verdi. Fatih Vatan Caddesi’nde bulunan Emniyet Müdürlüğü binasından saat 05.00 sıralarında hareket eden Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Güngören’de uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen şüphelileri yakalamak için önceden belirlenen 10 adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyona özel harekât polisleri ve polis helikopteri destek verdi. Polis, Güngören Akıncılar Mahallesi Ayvacık Sokak’taki bir apartmana da operasyon düzenledi. Sıcak hava nedeniyle bahçede bulunan kanepede uyuyan bir kişi polisleri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Operasyonda 14 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Van’da şüphe üzerine durdurulan bir minibüste yapılan aramada 60 kilo 560 gram eroin ele geçirildi,
Diyarbakır’da ise 6 satıcı yakalandı.

24.5 milyon liralık kokaine 2 tutuklama

Mersin’de Liberya bayraklı gemide ele geçirilen piyasa değeri 24 milyon 537 bin TL olan 122 kilo 685 gram kokain ile ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personeli tarafından geçen hafta Mersin Limanı’na gelen gemiden indirilen konteynerlerden Ekvador çıkışlı muz yüklü olduğu beyan edilen konteynerde muzlar boşaldıktan sonra yapılan aramada 122 kilo 685 gram kokain ele geçirilmiş, 7 şüpheli da gözaltına alınmıştı. Mersin’de sorgulanan şüphelilerden A.K. ve H.Ç. sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanırken, 5 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. l ALİ EKBER ŞEN Mersin DHA

Haberin Devamı