Ege Hello Poko!

Hello Poko!

18.01.2018 - 04:43 | Son Güncellenme:

Göztepe’nin yeni transferi Andre Poko, ilk antrenmanına Fenerbahçe maçı öncesi çıktı. Teknik Direktör Tuna’nın, Gabonlu oyuncuya cezalı Rotman’ın yerine ilk 11’de şans vermesi bekleniyor

Hello Poko

Sarı kırmızılılar, zorlu fikstürünün ilk maçında İstanbul’da cumartesi günü 3. sıradaki Fenerbahçe’nin karşısına çıkacak. Urla Adnan Süvari Tesislerinde, Teknik Direktör Tamer Tuna yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular taktik çalıştı. Transferi resmi olarak açıklanan ve lisansı çıkarılan Poko, dün takımla birlikte çalışmalara başladı, Cumartesi günü oynanacak maçta da ilk 11’de sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Tamer Tuna’nın, Rotman’ın cezalı olması nedeniyle Gabonlu futbolcuyu da alternatifler arasında gördüğü öğrenildi. Öte yandan antrenman öncesinde 37 yaşına giren kaptan Selçuk Şahin’in doğum günü kutlandı.

Haberin Devamı

Poko’nun karnesi

2016-2107 sezonu başında Bordeaux'dan Karabük'e gelen Gabonlu futbolcu ilk sezon 28 maçta forma giydi ve bu maçların 26'sında ilk 11'de başlamıştı. Sezonun ilk yarısını yine Karabük'te geçiren 25 yaşındaki orta saha oyuncusu görev aldığı 15 maçın hepsinde de ilk 11'de sahaya çıktı. Karabükspor, ligde ekonomik olarak zor günler yaşadığı için kadrodaki yüksek maliyetli oyuncuları gözden çıkardığı için Poko ile yollar ayrılmıştı.