Editörün Seçtikleri Hem besleyici, hem lezzetli

Hem besleyici, hem lezzetli

26.07.2018 - 11:46 | Son Güncellenme:

BEE'O'nun Amerika’dan ödüllü Kakao-Fındık-Ham Bal-Propolis karışımı şimdi sütlü lezzetiyle raflarda yerini aldı.

Hem besleyici, hem lezzetli

Hem çocuklar hem yetişkinler çikolatanın lezzetine karşı koyamıyor. Peki, çikolata tadında ilave yağ, şeker, koruyucu katkı maddesi içermeyen, kakao, fındık, ham bal ve propolisten oluşan BEEO’nun doğal ve lezzetli ürününe ne dersiniz?

Haberin Devamı

Propolisin hem besleyici hem de lezzetli hali BEE'O Kakao-Fındık-Ham Bal-Süt-Propolis ile hem çocuğunuz hem siz beslenmenize katkıda bulunabilirsiniz. Kakao, antioksidan özelliğe sahip fenolik flavonoid bileşenlerden oluşan önemli bir gıda maddesidir. Fındık ise bileşimindeki yüksek orandaki doymamış yağ asitleri, protein ve mineral içeriğiyle beslenmemiz açısından önemlidir.

BEE'O Kakao-Fındık-Ham Bal-Süt-Propolis 100 gramında 0,2 mg vitamin B6 (pyridoxine) içeriyor. Bu üründen 20 gram tükettiğinizde günlük vitamin B6 ihtiyacının %3'ünü karşılamış oluyorsunuz.

Kakao ve fındığın eşsiz uyumunu propolis ve ham bal ile taçlandıran BEE’O, Türkiye’nin ilk ve tek yerli propolis üreticisidir. İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent firması olan BEE’O, son 4 yıl içerisinde ulusal ve uluslararası 19 farklı ödüle layık görülmüştür.

Haberin Devamı

Nasıl tüketmelisiniz?

Doğrudan veya ekmeğin üzerine sürerek, süt, yoğurt ile birlikte tüketebilirsiniz.

Nerelerde bulabilirsiniz?

BEE'O Kakao-Fındık-Ham Bal-Süt-Propolis ürününü Migros mağazalarında ve Beeo.com.tr'de bulabilirsiniz.

Yazarlar