Gündem Hem o hem köpeği yazlığında ölü bulundu

Hem o hem köpeği yazlığında ölü bulundu

31.03.2015 - 19:28 | Son Güncellenme:

ÇANAKKALE’nin Gelibolu İlçesi’ndeki yazlığını dün kontrole gelen 61 yaşındaki Ömer Herbaş’ın bugün cesedi bulundu. Herbaş’ın köpeği de bahçede ölü olarak bulundu. Herbaş’ın merdivenlerden düşüp öldüğü sanılırken, köpeğinin de bir süredir rahatsız olduğu bu nedenle telef olduğu belirtildi.

Hem o hem köpeği yazlığında ölü bulundu

İstanbul’dan dün, Gelibolu Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’ndeki yazlığını kontrole gelen Ömer Herbaş, ardından buradaki arkadaşlarıyla bir kahvede oturup, bir süre sohbet edip hasret giderdi. Daha sonra Herbaş’ı evine bırakan arkadaşları, bugün öğlen saatlerine kadar kendisinden haber alamayınca merak edip, telefon etti. Ancak Herbaş’ın telefonuna da cevap vermemesi üzerine meraklanan arkadaşları, eve gitti. Evin bahçesinde Herbaş’ın köpeğini telef olmuş olarak bulan arkadaşları daha da meraklanıp, durumu Herbaş’ın İstanbul’daki eşi ve çocuklarına bildirdi. Bunun üzerine yakınları kapıyı kırıp, içeri girmelerini istedi. Arkadaşları içeri girdiklerinde Herbaş’ı dubleks evin merdivenlerinin başında ölü bulup, durumu polise bildirdi.

Haberin Devamı

Herbaş’ın merdivenlerden düşerek yaşamını yitirdiği üzerinde durulurken, cesedi polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Herbaş’ın köpeğinin ise bir süredir rahatsız olduğu, bu nedenle yaşamını yitirdiği belirtildi.

Polis, Herbaş’ın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.