Aile Hem şık hem de sağlıklı adımlar!

Hem şık hem de sağlıklı adımlar!

21.04.2010 - 09:27 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü starların çocukları için tercih ettiği Pediped™’den İlkbahar-Yaz 2010 koleksiyonunda yer alan Giselle modeli çocukların gözdesi olacak…

Hem şık hem de sağlıklı adımlar

Pediped Giselle modeli ekstra koruma ve konfor için köpük yastık ile softest deriden üretilmekte ve tabanları tamamı el yapımı dikişlerden oluşmaktadır. 3 katlı bir sistem ile yapılan tabanlar, yumuşak derisi ve şok emici köpüğüyle maksimum konfor ve koruma sağlıyor. Velkro bantları sayesinde rahatça giyip çıkarılabilir ve çocuklarınızın ayağına tam olarak oturur. Pediped Originals, hem iç hem dış mekânda çocukların ihtiyacı olan korumayı yumuşacık tabanlarıyla sağlıyor.

Hem şık hem de sağlıklı adımlar

Haberin Devamı

İlk adım ve sonrası ayakkabılarını üreten Pediped™, çocukların hassas ayakları için çıplak ayağa en yakın alternatif olarak tasarlıyor. Pediped™, çocukların tabanlarının geliştiği dönemde, ayaklarının doğal gelişimi için gerekli olan optimum destek ve korumayı sağlarken, ilk emeklediği günden ilk adımına ve sonrasına kadar rahatlıkla kullanılabilinecek ayakkabılar üretiyor. Yumuşak tabanlı pediped™, çıplak ayağın sağladığı tüm faydalara sahip ve tabandaki çift dolgusu ile minik ayaklara ekstra koruma sağlıyor.

Pediped’in grubunun birbirinden şık modellerini Tüm Joker, Kapbula Bebek, e-bebek, Kids Walk Caddebostan, Jujube İstinye Park, Karamela Karum Ankara, Palladium Pieds mağazalarında bulabilirsiniz.

Yazarlar