Gündem Hem yetim hem öksüz kaldılar

Hem yetim hem öksüz kaldılar

28.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tuvalet ihtiyaçları için otomobillerini karayolunun sağ kenarına çeken Batum çifti, 1’er dakika arayla çocuklarının gözünün önünde trafik kazaları sonucu hayatlarını kaybetti

Hem yetim hem öksüz kaldılar

Kırıkkale - Samsun Karayolu’nda otomobilden inen Cengiz ile Filiz Batun çifti, 1’er dakika arayla çocuklarının gözleri önünde araçların altında kalarak yaşamını yitirdi. Önceki gün Kırıkkale-Samsun karayolu üzerinden bir düğünden dönen Batun ailesi, saat 21.30 sıralarında iddiaya göre tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için yolun sağına çektiler.

Haberin Devamı

Cengiz Batum aracından indiği sırada arkadan hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu metrelerce savrularak düştü. Çarpan otomobil durmadan olay yerinden kaçarken, Filiz Batum eşine yardım etmek için aracından indi. Kocasına doğru gitmeye çalışan Filiz Batum’da aynı şekilde arkalarından gelen kamyonun çarması sonucu kanlar içerisinde savruldu.

Kızları şoka girdi

Düğün dönüşü eve giderken 1 dakika arayla anne ve babalarının araçların çarpması sonucu karayoluna savrulmasına tanık olan çiftin çocukları 16 yaşındaki Ezo ve 6 yaşındaki Hazal şoka girdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolda Cengiz Batum olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi Filiz Batum ise ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza sonrası Emniyet ekipleri Batum çiftine çarptıktan sonra kaçan otomobil ve kamyonun plakasının belirlenip sürücülerini yakalamak için geniç çaptı çalışma başlattı. Olay yerinden araçlara ait parçaları toplayan ekipler, iki kız kardeşi de olay yerinden uzaklaştırdı.

Tır şoförü N.Ö. Delice ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. N.Ö, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.