Samsun Hemoroidden Çok Kısa Sürede Kurtulmak Mümkün

Hemoroidden Çok Kısa Sürede Kurtulmak Mümkün

25.01.2018 - 15:20 | Son Güncellenme:

.

Hemoroidden Çok Kısa Sürede Kurtulmak Mümkün

Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Sedat Ocak, “Hemoroidli hastalarımızı, günübirlik bir işlem olan lazer teknolojisi ile ağrısız ve kolay bir tedavi uygulayarak, bu sağlık sorunundan çok kısa sürede kurtarıyoruz” dedi.

Büyük Anadolu Çiftlik Hastanesi "Lazer Proktoloji Uygulamaları Merkezi” doktorlarından Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Sedat Ocak, hemoroid yani halk arasında ’basur’ denilen makat fistülü ve kıl dönmesi tedavisinde uygulanan, lazer teknolojisinin avantajları hakkında önemli bilgiler verdi.
Opr. Dr. Sedat Ocak, "Hemoroid yani basur erkek ve kadında sıkça görülen bir hastalıktır. Hemoroidal damar yastıkçıkları şişmesi sonucu genişler ve sarkar ve şikayetler ortaya çıkar. Hemoroid tedavisinde hastalığın evresine göre tedavi edilir, ilaçla geçmeyen durumlarda cerrahi yöntem uygulanır. Bunun da en sağlıklı, hızlı ve etkili çözümü lazer tedavisidir. Toplumda özellikle korkulan, utanmaktan kendi ailesine bile söyleyemeyen, doktora başvurmayan hemoroidli hastalarımızı kısa bir muayene sonrası günübirlik bir işlem olan lazer teknolojisi ile ağrısız ve kolay bir tedavi uygulayarak, bu sağlık sorunundan çok kısa sürede kurtarıyoruz. Son teknolojik aletle yapılan bu işlem, istirahat gerektirmiyor. Kişi aynı gün günlük hayatına dönüyor, işbaşı yapmasına olanak sağlıyor. Uygulama yapılan cihaz dünya da bilinen son teknoloji ürünüdür. Hemoroidden kurtardığımız bölgede asla tekrarla olmaz. ‘Lazer Proktoloji Uygulamaları Merkezimize’ kazandırdığımız dünyanın en küçük ve en güçlü lazer cihazımız sistem standartlara uygun, performans ve değer sahibidir. Üstün işçiliği, dizaynı patentli soğutma teknolojisi ve benzerlerinden daha küçük ebadıyla, tedavide istenilen başarıyı elde edebilmesiyle, sıfır hata büyük başarısı sayesinde farkını en iyi şekilde ortaya koymaktadır” diye konuştu.