Kastamonu HENTBOL BAYANLAR SÜPER LİGİ

HENTBOL BAYANLAR SÜPER LİGİ

15.07.2014 - 17:00 | Son Güncellenme:

.

HENTBOL BAYANLAR SÜPER LİGİ

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Kastamonu Belediyespor, sözleşme imzaladığı 4 oyuncusunu sağlık kontrolünden geçirdi.
Kastamonu Belediyespor ile anlaşma sağlayan Ceren Demirçelen, Songül Gökçeoğlu, Ülkü Çağlı ve Seda Duru, yardımcı antrenör Cengiz Kesici ile birlikte Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’ne giderek burada EKG, ekokardiyografi ve efor testlerinden geçti.
KESİCİ: "TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR"
Takımın yeni sezon hazırlıklarına başladığını belirten Yardımcı Antrenör Cengiz Kesici, bir yıllığına sözleşme imzalanan 4 oyuncunun sağlık kontrolünden geçirildiğini ifade etti. Sağlık kontrollerinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığını belirten Kesici, “Biraz geç kalınsa da transfer çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hafta içerisinde de bazı yerli ve yabancı oyuncularla görüşme gerçekleştireceğiz. Oyuncular, yarın ve perşembe günü kentte olacak. Biz, bu oyuncaları tanıyoruz fakat yeni yönetim tanımıyor. Bu yüzden oyuncuları görmek istediler” dedi.
Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde ilk 5’te yer almayı hedeflediklerini ifade eden Kesici, “Challenge Cup’a katılmayı hedefliyoruz. Tüm oyuncularıma yeni sezonda başarılar diliyorum. Tüm Kastamonuluların geçen yıl olduğu gibi takıma maddi ve manevi desteklerinin sürmesini bekliyoruz” diye konuştu.
DURU: "AVRUPA'DA MÜCADELE ETMEK İSTİYORUZ"
Oyunculardan Seda Duru ise, yeni sezondan umutlu olduklarını belirterek, Avrupa’daki müsabakalarda mücadele etmek istediklerini söyledi. Kulüp yönetimiyle görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirten Seda Duru, yeni sezonda seyirci desteğini yoğun bir şekilde görmek istediklerini ve takıma katılacak yeni oyuncularla birlikte ligde ilk 5 içerisinde yer almayı hedeflediklerini kaydetti.
Diğer oyuncu Songül Gökçeoğlu da, kulüple anlaşma sağlayan 5 sporcunun sağlık kontrollerinden geçtiğini belirterek, “Testlerimiz gayet başarılı geçti. Yeni sezon hazırlıklarımız başladı. İyi transferle bu sezon ilk 5 hedefimiz bulunuyor” diye konuştu.
Bugün efor kontrollerine gittiklerini açıklayan Ceren Demirçelen ise şöyle konuştu:
“Yeni sezonda iyi bir takım kuruyoruz. Başkanımız ve kulübümüz yeni kişilerden oluşuyor. Onlarla birlikte aile olmaya çalışıyoruz. Aile ortamının olduğu bir yerde de başarının geleceğine inanıyorum. Lig’de ilk 5’i hedefliyoruz. Bu başarıyı elde ettiğimizde de kupa oynayacağız.”