Tatil Her Ses Bir Nefes 2

Her Ses Bir Nefes 2

22.08.2013 - 10:41 | Son Güncellenme:

22 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasında Antalya Erasta AVM’de ziyaretçilerle buluşacak ''Her Ses Bir Nefes 2” sergisi tüm Türkiye’de kadın sorunlarına karşı, çözüm odaklı toplumsal bir bilinç edinmeyi ve bireysel çarelerden çok kolektif çabalarla çözüme ulaşılabileceği bilincini kamuoyuyla paylaşmayı amaçlıyor.

Her Ses Bir Nefes 2

Mesleklerinde başarıları ve güçlü duruşlarıyla takdir kazanmış 59 ünlü kadını bir araya getiren “Her Ses Bir Nefes 2” projesi kapsamında düzenlenen fotoğraf sergisi, Antalya’da düzenlenecek olup, Erasta AVM’nin ev sahipliğinde açılıyor.

Haberin Devamı

Türkiye'de kadın sorunlarına karşı, çözüm odaklı toplumsal bir bilinç edinmeyi ve bireysel çarelerden çok kolektif çabalarla çözüme ulaşılabileceği bilincini kamuoyuyla paylaşmayı amaçlayan proje, Genç Kız Sığınma Evi Derneği Danışma Merkezi ve Genç Kız Sığınakları'nın kapasite geliştirilmesi ve güçlendirilmesine katkı sağlıyor. Bu amaç çerçevesinde 23 Ağustos tarihinde projeye katkı veren başta proje tasarımcısı Kenan Bahadır Derre olmak üzere Deniz Özerman, Ayça İnci ve Aslı Omağ gibi ünlü sanatçılar, sergi açılışı için Antalya Erasta AVM’de olacaklar.

Her Ses Bir Nefes 2 Sergisi Antalya’da

Antalya’da düzenlenecek sergi için ev sahipliğine hazırlanan Erasta AVM’nin Genel Müdürü Heper Kolcu ‘’Tüm Türkiye’de ses getiren böyle bir sosyal sorumluluk projesinin parçası olmaktan mutluluk duyduğunu’’ dile getirirken Antalyalılarında bu sergi ve sosyal paylaşıma destek vermesi ile diğer büyük projelerinde önünün açılacağına vurgu yaptı. 23 Ağustos Antalya’nın yeni buluşma noktası Kafeden önünde kokteyl açılışıyla başlayacak sergi 1 ay süresince Erasta AVM’de sergilenecek.

Haberin Devamı

Polisan Boya’nın katkılarıyla gerçekleştirilen “Her Ses Bir Nefes 2” sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen serginin tasarımı ve sanat yönetmenliğini Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği ‘’ Her Ses Bir Nefes 2 ‘’sergisinin Antalya etabına Erasta AVM ev sahipliği yapacak.

Projeye destek veren isimler arasında; Alanur Özalp, Aslı Omağ, Aslıhan Güner, Ayça İnci, Ayçin İnci, Aydan Kaya, Ayşe Ertaş, Ayşenur Yazıcı, Ayşin Zeren, Ayten Uncuoğlu, Bedia Ener Öztep, Bennu Yıldırımlar, Berrak Kuş, Berrin Aktuğ, Betül Arım, Buket Dereoğlu, Burçin Abdullah, Ceren Soylu, Deniz Özerman, Derya Alabora, Derya Artemel, Duygu Şen, Eda Özerkan, Elif Güvendik Nayman, Fulya Zenginer, Gizem Soysaldı, Gülçin Çakır, Hande Doğandemir, Hande Kazanova, Hande Subaşı, Hilal Ergenekon, Hülya Uğur, Ivana Sert, İpek Tanrıyar, Mehtap Bayri, Melike Öcalan, Merve Oflaz, Nalan Aksoy, Nazlı Tolga, Nazlı Tosunoğlu, Neslihan Yeldan, Oya Aydoğan, Özge Borak, Özge Uzun, Pelin Akil, Pınar Altınok, Selin Altay, Sibel Bilgiç, Simge Defne Çelik, Suzan Kardeş, Şebnem Özinal, Şebnem Sungur, Tuluhan Tekelioğlu, Ufuk Kaplan, Zahide Yetiş, Zeynep Alasya, Zeynep Mansur, Zeynep Tunuslu, Zeynep Turan gönüllü olarak yer almıştır.