Cadde Her şey mükemmel değilmiş!

Her şey mükemmel değilmiş!

29.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın en başarılı modelleri arasında yer alan ve özel hayatıyla da örnek gösterilen Gisele Bündchen, yeni otobiyografisinde şaşırtan açıklamalar yaptı.

Her şey mükemmel değilmiş

Gisele Bündchen, 2 Ekim’de piyasaya çıkacak ‘Lessons: My Path to a Meaningful Life’ adlı otobiyografisi hakkında People dergisine röportaj verdi. Kitabıyla ses getirecek olan model, “Dışarıdan her şey mükemmel görünebilir ama gerçekte bir insanın neler yaşadığını bilemezsiniz” dedi. 2003 yılında, 23 yaşındayken geçirdiği panik ataklar yüzünden klostorofobik (kapalı yerde kalma korkusu) birine dönüştüğünü ifade eden model, “Çok güçsüz hissediyordum. Dünyam gittikçe küçülüyordu ve nefes almakta zorlanıyordum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Bündchen, o günleri şöyle anlattı: “Sürekli şekerli yiyecekler, sigara ve alkol tüketiyordum. Her şeye bir son vermeyi istedim. Dünyamı yerle bir eden bu durumdan kurtulmayı ve endişelerimi geride bırakmayı planlıyordum. Sonra bir gün, hayatta kalmayı seçtim. Profesyonel yardım alıp, ilaç kullanmaya başladım. Yoga ve meditasyona merak sarıp, toparlandım. ”