Ankara “Her Şey Mümkün” Filminin Ankara Galası Yapıldı

“Her Şey Mümkün” Filminin Ankara Galası Yapıldı

19.05.2017 - 21:27 | Son Güncellenme:

.

“Her Şey Mümkün” Filminin Ankara Galası Yapıldı

Yılın en iddialı filmlerinden biri olan “Her Şey Mümkün” filminin Ankara Galası tüm oyuncuların katılımıyla Ankara’da Next Level Alışveriş Merkezi’nde yapıldı.
Yapımcılığını Binali Kılıç’ın, yönetmenliğini Alper Babayağmur’un yaptığı “Her Şey Mümkün” güçlü oyuncu kadrosu ve şaşırtıcı senaryosuyla Başkentli sinemasevelerle buluştu. Filmim Ankara’da yapılan galasına Başkentli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“Ankara’yı çok önemsiyoruz”
Filmin iyi bir oyuncu kadrosundan kurulu olduğunu ve oyuncuların hepsinin sinemaya, tiyatroya emek vermiş kişilerden oluştuğunu belirten yapımcı Binali Kılıç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ankara için filmin farklı bir önemi olduğunu ifade ederek, “Filmin yönetmeni, yazarı kurgucusu, ışıkçısı tamamen Ankara’da olan bir film. O anlamda Ankara’yı çok önemsiyoruz. Ankara’nın kültür sanat hayatında benzer filmlerin daha çok olması gerektiğini düşünüyoruz. Bir ülkenin sadece İstanbul merkezli kültür ve sanatı olması dışında Ankara’nın daha atak olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda inşallah bu film bir örnek olur. Umarım hem biz hem diğer arkadaşlarımız bunun devamını getirir” diye konuştu.

Filmin hikayesi
İstanbul Kasımpaşa’da kendi halinde yaşayıp giden tesisatçı İbrahim’e bir gün piyangodan büyük ikramiye çıkar ve İbrahim gözü yaşlı nişanlısı Nurhan ile kan kardeşi Nurhan’ın abisi İlyas’ı geride bırakarak ortadan kaybolur. Oysa herkesin İbrahim ile bir planı vardır; Nurhan İbrahim ile evlilik, İlyas ise kendilerini haraca bağlayan mafya babası idris Candan’ın devre dışı bırakmayı planları yapmaktadır. İbrahim ortadan kaybolunca ikisinin de planları suya düşer. İbrahim ise lüks bir otele yerleşmiş ve ünlü top model Pelin ile aşk yaşamaya başlamıştır bile. Oysa gerçek bambaşkadır. İbrahim Türkiye’nin en güçlü holdingine uzanan "büyük bir planın küçük oyuncusu” olmuştur.