Cadde ‘Her Şey Seninle Güzel’ coşkusu

‘Her Şey Seninle Güzel’ coşkusu

27.11.2018 - 07:43 | Son Güncellenme:

Yıldız oyuncular Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum’un rol aldığı, ‘Her Şey Seninle Güzel’ filmi, Gaziantep’teki Sanko Park AVM’de bulunan Avşar Sinemaları’nda seyircili gösterime imza attı.

‘Her Şey Seninle Güzel’ coşkusu

Her Şey Seninle Güzel’ filmi, Gaziantep’teki Sanko Park AVM’de bulunan Avşar Sinemaları’nda seyircili gösterime imza attı.

Filmin oyuncularından Burcu Biricik ve yapımcı Shebnem Askin’in katıldığı gösterimde Biricik adeta bir sevgi seliyle karşılandı. Salonda konuşma yapan Biricik “Bir Boğa Burcu olarak yemeğe düşkünüm. Instagram’da yemekle ilgili yerleri de takip ediyorum. Başta takip ettiğim yer Antep. Çok uzun zamandır gelmek istiyordum. Gelir gelmez çarşıyı gezdik. Kebabımızı yedik, menengiç kahvemizi içtik. Akşam uçağımız kalkana kadar yapmamız gereken her şeyi yapacağız. Buraya bir hafta gelip dolu dolu gezmek istiyorum. Gerçekten şahane bir şehirde yaşıyorsunuz” dedi. Oyuncu “Size yaz esintisi getirelim istedik. Verdiğimiz kararların sorgulandığı bir film. Umarım seversiniz. Hepinize çok teşekkür ederim” diyerek salondan ayrıldı.

Haberin Devamı

GALA ÖNCESİ ŞEHRİ GEZDİ
Burcu Biricik, Gaziantep’te yapılacak gala öncesi de şehrin tadını çıkardı. Biricik, yol boyunca da neşeli halleriyle dikkat çekti.