Her Yaşın Aşkı: Kırmızı

Çocukken hepimizin bir kırmızı ayakkabı ya da bir kırmızı bisiklet hayali mutlaka olmuştur... Ruhunuzun en derin yerlerinde bir yerde, hala kırmızı renge ihtiras duyan bir yanınız varsa, her yaşta neşeli, çocuksu ve bir o kadar dişi bir kadın içinizde öylece yaşıyor demektir.

Klasik Tarzda Görkemli Dokunuşlar

Kırmızı rengin en iddialı olduğu kombinler genellikle klasik tasarımlardır. Zira, genellikle klasik giyimde öne çıkan siyah ve lacivert gibi koyu renkleri kombinlemek, her zaman daha kolay seçenekler arasında yer alır. Klasik giyim tarzında kullanılması oldukça zor ve riskli olan kırmızı rengi, ana parçada ya da aksesuar gibi küçük detaylarda tercih edebilirsiniz. Kırmızı parçaları siyah ve lacivert başta olmak üzere, vizon, pudra, gri ve hatta yeşil gibi renklerle de belirli ölçülerde kombinleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kırmızı Elbise Nasıl Kombin Yapılır?

Tek parça kırmızı elbiseyi krem, vizon ya da siyah renkli aksesuarlarla tamamlamak, rengin dikkat çekiciliğini yumuşak bir biçimde ön plana çıkarır. Kırmızı kombini gösterişli kılmada en başarılı desen olan leopar, küçük aksesuarlar halinde kullanıldığında, başarılı ve zarif bir görünüm ortaya çıkarmak adeta kaçınılmazdır. Gece kıyafeti olarak tercih edeceğiniz kırmızı bir elbiseyi, altın rengi aksesuarlarla tamamlamak zengin bir görsellik oluşturabilir. Altın rengi aksesuarların en mükemmel uyumu, şüphesiz kırmızı ve zümrüt yeşili tonlarıdır.

Spor Giyinirken Enerjinizi Yansıtın

Günlük spor kıyafetler içinde en rahat kullanım, genellikle kot pantolon, kot şort ve kot gömleklerden yana tercih edilir. Kırmızı rengi kombinlerken en büyük uyumu yakalamanızı sağlayacak bir malzeme olan kot, rengi itibariyle mükemmel kombinler yaratmanız için kusursuz bir birliktelik sağlar. Enerjinizi ve dinamik yapınızı en ideal biçimde yansıtan kırmızı rengi, lacivert pantolonlar, kahverengi ve vizon rengi botlar, gri ve vizon renkli stiletto ve çantalar ile kombinleyebilirsiniz.

Leopar deseninin uyumunu, günlük spor kıyafetlerinizde de şal ve eşarplar şeklinde küçük dokunuşlarla kullanabilirsiniz. Kırmızı ile kombin yaparken bir o kadar uyumlu olan siyah beyaz puantiye desenlerini, bluz ve trikolar ya da küçük aksesuarlar olarak değerlendirebilirsiniz. Kış mevsiminde, kırmızı rengin ayrı bir büyüsü ve çekiciliği vardır. Kış mevsiminin simgesi beyaz karlar, kırmızı kombinlerinizin şıklığını ön plana çıkarmada kusursuz bir katkı sağlar. Kırmızı renkli kazak ve trikolar, oversize tunik ve hırkalar, soğuk kış günlerinde hem içinizdeki çocuğu hem de sizi ısıtabilir.

Haberin Devamı