Her yaşta sıkı ve nemli ciltlerin sırrı: Yeni Nesil Hyaluronik Asitler

Yeni nesil Hyaluronik Asit uygulamaları, su çekme yeteneği ile cildin kendi kendisini nemlendirmesini sağlayan içeriklere sahiptir.

Gliserol içeren bu yeni nesil Hyaluronik asitler tüm cilde enjekte edildiğinde içtiğimiz suyu çekerek cildimizi içeriden nemlendirmeye yardımcı olur.
Bu uygulamalar yaşlanma etkilerini geriye çevirmede, çevresel kirlilik, sigara kullanımı, güneşe maruz kalmak, hormonal dengesizlikler ve agresif estetik uygulamaların yol açtığı deri hasarını onarmada kullanılmaktadır.

Hyaluronik asit, bir protein-şeker kompleksi olup, su tutma yeteneği olan ve bulunduğu ortamda cildin hücrelerinin yaşadığı, bağ dokusunun ana maddesidir. Deriye zerkedildiği zaman, vücudun kendi hyaluronik asiti ile birleşerek hacim yaratır.Bu hacim ile çizgilerin, kırışıklıkların ve yüz kıvrımlarının tedavi edilmesi sağlanmaktadır. Hızlı ve kolay uygulanmasının yanı sıra, görülebilir sonuçların hemen elde edilmesine olanak sağlar. Şeffaf ve renksiz bir jel halinde üretilen hyaluronik asit, derinizin üst kısmına konulunca kendi cilt tonunuz ile karışarak bütünlük oluşturur.

Haberin Devamı

Faydaları nelerdir?

>Yorgun ve kurumuş cildin parlaklık, sıkılık ve esneklik kazanmasına yardımcı olur
>İnce çizgilerin yumuşamasına yardımcı olur
>Kırışıklık oluşumunu önleyebilir
>Dolgu uygulaması öncesinde ön tedavi niteliğindedir, bu yolla dolgunun etki süresini uzatabilir
>Doldurulmuş alanlardan diğer alanlara yumuşak bir geçiş sağlayabilir

Kimlere Uygulanabilir?

Cildinde bağ dokusu gevşemeye başlamış, ince kırışıklıkları olan, yorgun ve cansız görünümlü, 30 yaş üstündeki herkese uygulanabilir.

Kaç seans yapıldığında etkisini gösterir?

İhtiyaca göre iki veya dört hafta aralarla iki veya üç seans uygulandığında, üzerine iki seans vitamin enjeksiyonu da yapıldığında cilt kazandığı ışıltılı ve sağlıklı görünümü en az bir yıl korur.