Gündem Her zaman yanınızda olmaktan gururluyuz

Her zaman yanınızda olmaktan gururluyuz

04.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, engelli futbolunun her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.

Her zaman yanınızda olmaktan gururluyuz

Demirören, federasyonun internet sitesinde yer alan mesajında şunları kaydetti: “Turkcell ve Görme Engelliler Spor Federasyonu ile oluşturduğumuz görme engelli futbolunda dünyanın ilk ligi olan ‘Turkcell Sesi Görenler Ligi’ UEFA’nın en prestijli ödüllerinden KISS Pazarlama Ödülü’nü almaya hak kazandı. Bu başarı bize büyük bir mutluluk vermekle birlikte yeni projeler için de motive etmiştir. Önümüzdeki dönemde de engelli futbolunun her zaman yanında olacağımızı büyük bir gururla ifade ediyorum.”

Haberin Devamı

‘Herkes empati yapmalı’

İstanbul Bakırköy Belediyesi’nin “Engelleri Sevgiyle Aşacağız” gösteri maçına Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eski futbolcular Oktay Derelioğlu, Hasan Şaş ve İlker Yağcıoğlu katıldı. Fatih Terim, “Kısa süreliğine de olsa herkes empati yapmalı. Keşke imkânlarımızı ve zamanlarımızı onlar için daha fazla kullanabilsek” diye konuştu.