Stil Herry’den Düşük Bele Veda Bol Paça Tekrar Moda

Herry’den Düşük Bele Veda Bol Paça Tekrar Moda

20.10.2011 - 11:22 | Son Güncellenme:

Modada geçmişin izlerini sürerek, bir döneme damgasını vuran güçlü akımları, modern yorumu ve sıra dışı çizgisiyle, modern kentli kadına ulaştıran HERRY, 2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda, 70’li yıllarda, kadın erkek tüm dünyayı etkisi altına alan yüksel belli bol paça pantolonları, günümüze uyarlıyor.

Herry’den Düşük Bele Veda Bol Paça Tekrar Moda

Modada geçmişin izlerini sürerek, bir döneme damgasını vuran güçlü akımları, modern yorumu ve sıra dışı çizgisiyle, modern kentli kadına ulaştıran HERRY, 2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda, 70’li yıllarda, kadın erkek tüm dünyayı etkisi altına alan yüksel belli bol paça pantolonları, günümüze uyarlıyor. 60’larda hippilerin simgesi haline gelen, Katharine Hepburn ile Hollywood’a, Cher ile sahneye taşınan, Victoria Beckham ve Katie Holmes gibi stil ikonlarının hala vazgeçemediği geniş paça pantolonlar, HERRY’nin yeni tasarımıyla, o günlerdeki kadar renkli, ancak daha dökümlü, zarif ve çekici bir görünüme bürünüyor.

Haberin Devamı

HERRY, 70’li yıllarda, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de İspanyol paça olarak ün yapan geniş paça pantolonları, yeni ve farklı bir çizgide sunarak, bu kış düşük bellere veda ediyor. HERRY’nin yeni bol paça modelleri, plise detayları ve rengarenk desenleri ile fark yaratıyor.


Özellikle boyuna güvenen ve ölçülerine dikkat eden çağdaş HERRY kadını için, yüksek topuklu ayakkabılarla görkemli bir şıklık yaratacak olan bol paçalı pantolonlar, geniş kesimleri ve dökümlü formları ile farklı bedenler için de bu kış zarif birer alternatif oluşturacak. Geniş paçalı HERRY pantolonları, geniş basenleri kamufle özelliği ile de giyime estetik bir işlevsellik katacak.


HERRY’nin, bol paçalı pantolonlarının da yer aldığı 2011 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, Türkiye genelindeki 80 mağazasında satışa sunuluyor.

Yazarlar