Kültür Sanat Heyecan yaratan performanslar

Heyecan yaratan performanslar

16.08.2016 - 12:16 | Son Güncellenme:

28. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları, hafta boyunca müzik dünyasında heyecan yaratan özgün performanslara ev sahipliği yapacak.

Heyecan yaratan performanslar

Şevval Sam&Kurtalan Ekspress konseriyle başlayacak müzik dolu hafta boyunca; Levent Yüksel, Candan Erçetin&Kardeş Türküler ve Cahit Berkay&Anadolu Senfoni Orkestrası ENKA seyircisiyle buluşacak.

Haberin Devamı

Şevval Sam&Kurtalan Ekspres ile Göğe Selam
Müzik dolu haftanın ilk konserinde, efsanevi orkestra Kurtalan Ekspres ile Şevval Sam sahne alacak. Aşık Veysel’den Kazım Koyuncu’ya, Neşet Ertaş’tan Barış Manço ve Cem Karaca’ya müzik dünyasının usta isimlerine şarkılarla selam gönderecek konser, 22 Ağustos Pazartesi akşamı düzenlenecek.

Unutulmaz Şarkılarıyla Levent Yüksel
Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Levent Yüksel, Kadınım, Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk, Tuana, Med Cezir gibi en sevilen şarkılarını ve dört yıl önce yayımladığı son albümünden bestelerini 23 Ağustos Salı akşamı ENKA Açıkhava sahnesinde seslendirecek.

Birlikte Ürettikleri Şarkılarıyla Candan Erçetin&Kardeş Türküler
Anadolu’dan Balkanlara, Mezopotamya’dan Kafkaslar’a özgün sesleri harmanlayan Kardeş Türküler, Candan Erçetin’le ENKA Açıkhava sahnesinde bir araya gelecek. Birlikte ürettikleri yepyeni şarkılarını ilk kez yorumlayacakları konserleriyle Candan Erçetin& Kardeş Türküler, 24 Ağustos Çarşamba akşamı sahne alacak.

Haberin Devamı

Cahit Berkay&Anadolu Senfoni Orkestrası ile Sımsıcak Melodiler…
‘Selvi Boylum Al Yazmalım’, ‘Devlerin Aşkı’ ve ‘Çiçek Abbas’ başta olmak üzere çok sayıda özel besteyle müzik tarihinde kalıcı izler bırakan usta müzisyen Cahit Berkay, 26 Ağustos Cuma akşamı Anadolu Senfoni Orkestrası ile sahnede yerini alacak. Hemen herkesin çok sevdiği tanıdık melodiler, senfonik bir ihtişamla açıkhavada yankılanacak.

Program kapsamında düzenlenecek tüm konserler saat 21.15’te başlayacak. Etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri ve çağrı merkezinin yanı sıra hizmet bedelsiz olarak ENKA Vakfı gişesinden ulaşılabilir.