Cadde 'Hiçbir şey olamıyorsan onurlu ol'

'Hiçbir şey olamıyorsan onurlu ol'

21.09.2017 - 09:34 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından babasıyla ilgili bir tbt (geçmişten fotoğraf paylaşma) yaptı.

Hiçbir şey olamıyorsan onurlu ol

Yeşim Salkım, geçmiş zamana ait fotoğraflar paylaşılan perşembe gününü boş geçmedi. Ünlü isim, henüz küçük bir kızken babasıyla çekilmiş bir fotoğrafını instagram'da yayımladı.

Haberin Devamı

Babasıyla ilgili bir anısını da anlatan Yeşim Salkım, yazdıklarından farklı bir anlam çıkarılmaması adına babasının hayatta olduğunu not düşme gereği duydu.

Yeşim Salkım’ın 14 yaşındayken başından geçen olay şöyle:
"Benim öyle bir babam var ki bize hep doğruları söylemeyi öğretti. 14 yaşındaydım sanırım o zaman video yeni çıkmış, bir film kiralıyorsun ve sonra kasedi iade ediyorsun. Ben babamdan parayı alıp kaseti vermedim ve parayı da bir güzel yedim. Sonra 1 hafta kadar geçti üstünden babam dükkanın önünden geçerken sahibi babama ‘Dursun Bey nerede bizim video kaset’ demiş. O da 'Yolladım ya Yeşimle’ demiş. Adam ‘Yok gelmedi’ demiş babama. Eve gelince beni kenara çekip sordu ben de ona doğruyu söylemedim ‘Orada o yoktu başkası vardı, ona verdim’ dedim. Tabii babam durumu anladı ve bana güzel bir ceza verdi. İyi ki vermiş ve dedi ki ‘Seni ipe de götürseler doğruyu söylemekten vazgeçme! Yalancı diyeceklerine onurlu desinler’ dedi. İşte ben böyle onurlu ve gururlu bir öğretmen kızıyım. Hata yapmaktan ve bunu söylemekten hiç korkmam gerekirse özrümü diler Allah’a hesap veririm ama söz ağzımdan bir kere çıkar çünkü damarlarda dolaşan o Arnavut kanı var ya. Zaten annem bana sürekli ‘Ay bu kız aynı babaannesi’ der durur. Babam da sinir olur. Ne mutlu baba sizin kızınız olmuşum. Ne mutlu ne çok hata ve yanlış yapmışım ve ne mutlu bana ipe götürseler hep senin sesin kulağımda olacak babam. Hiçbir şey olamıyorsan onurlu ol! Not: Babam hayatta çok şükür"

Hiçbir şey olamıyorsan onurlu ol

Yazarlar