Cadde Hilal Altınbilek'e yoğun ilgi

Hilal Altınbilek'e yoğun ilgi

08.11.2018 - 17:12 | Son Güncellenme:

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin oyuncusu Hilal Altınbilek, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi.

Hilal Altınbileke yoğun ilgi

Çekimleri Adana'da olan ve sürekli olarak Adana, İstanbul arasında gidip gelen Hilal Altınbilek, daha önceki projelerinden bu duruma alışık olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Altınbilek, " Daha önce rol aldığım dizinin çekimleri de Gaziantep'te oluyordu. Bu durum yabancı olduğum bir durum değil. Bu yüzden alışmakta güçlük çekmedim. Otelde kalıyoruz tüm ekip. Ev tutmayı hiç düşünmedim. Otel hayatı da alışık olduğum bir durum olduğu için rahat ediyorum otelde." dedi.

Babasının rahatsızlığı hakkında da konuşan güzel oyuncu, " Babam çok şükür iyi. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Babam da sağolsun beni yalnız bırakmıyor. Adana'ya sık sık gelip gidiyor. Baba kız beraber kalıyoruz çoğu zaman." açıklamasında bulundu.

Yaz döneminde 'Latin Amerikaya'ya tatile gideceğini söyleyen Altınbilek, " Dizimiz yurt dışında da çok izleniyor ve özellikle Latin Amerika bölgesinden çok takipçimiz var. Hem o bölgeyi gidip görmek istiyorum, hemde bakarsınız sevenlerimizle, izleyicilerimizle bir buluşma organizasyonu da olabilir."şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Güzel oyuncuyu AVM'de karşısında gören yerli yabancı bir çok hayranı, Hilal Altınbilek'le bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.