Gündem Hilal Özdemir kimdir?

Hilal Özdemir kimdir?

20.05.2018 - 14:30 | Son Güncellenme:

ATV Haber spikerliği yapan Hilal Özdemir ile İstanbul Başakşehir Spor Klübü'nde kalecilik yapan Volkan Babacan dün akşam saatlerinde yüzüklerini taktılar. Nişan haberlerinin ardından Hilal Özdemir kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Gibi sorular sosyal medyanın ilgi odağında oldu. Peki bakalım, Hilal Özdemir kimdir?

Hilal Özdemir kimdir

Hilal Özdemir kimdir?

Haberin Devamı

Spikerlik hayatına devam etmekte olan Hilal Özdemir 23.11.1989 doğumludur. Hilal Özdemir İstanbul’da doğmuştur ve İstanbul’da büyümüştür. Şu an ATV Kanalında yaz sezonunda Haber Bülteni sunmaktadır ve spiker unvanıyla iş hayatına devam etmektedir. Hilal Özdemir baba tarafından aslen Kocaeli Hereke'lidir.

Hilal Özdemir’in eğitim hayatı

Günlerdir merak edilen Hilal Özdemir’in eğitim hayatı da gayet başarılarla dolu geçmiştir. Hilal Özdemir ortaokul ve lise eğitimini Eyuboğlu Koleji'nde tamamlamıştır. Ortaokul ve lise hayatından sonra üniversiteye de gitmiştir. Hilal Özdemir, İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nden mezun olmuştur. Hilal Özdemir daha sonra Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nde medya üzerine masterını tamamlamıştır.

Haberin Devamı

Hilal Özdemir’in kariyer hayatı

Hilal Özdemir şu anda A Haber Kanalı'nda spiker unvanıyla iş hayatına devam etmektedir. Hilal Özdemir A Haber kariyeri öncesinde de birçok kanalda işini sürdürmüştür. A Haber kariyeri öncesinde Show Tv ve Kanal D'de spikerlik yapmıştır. Ardından Hilal Özdemir, NTV ve NTV Spor Kanallarında da spikerlik kariyerini gerçekleştirmiştir. Ardından SKYTURK360'a TMSF ataması gerçekleştirilmesiyle birlikte kanalın başına Hilal Özdemir’in babası Cengiz Özdemir geçmiştir. Ve böylelikle haber spikeri olarak bu kanalda görev yapmaya başlamıştır.

Hilal Özdemir nişanlandı mı?

A Haber Kanalı spikeri olarak kariyerine devam eden Hilal Özdemir dün akşam saatlerinde İstanbul Başakşehir Spor Klübü'nde kalecilik kariyerine devam etmekte olan Volkan Babacan ile birlikte mutluluğun ilk adımlarını atmıştır. Başakşehir Spor Klübü Kalecisi Volkan Babacan ile nişanlanan Hilal Özdemir sosyal medyada ve genel kesim içerisinde de meraklı gözlerin adeta odağı oldu. Çiftin nişan töreni dün akşam gerçeklemiştir.