Eylül ve Ekim aylarının en keyifli adreslerinden biri Fethiye'deki Hillside Beach Club. Bu tesis için anlatmak istediğim pek çok şey var ancak en önemlisi 13 senedir samimiyetinden hiçbirşey kaybetmeyen güleryüzlü, misafirperver ekibi.

Fethiye'nin Kalem Koyu’nda konumlanan resort otel adete gizli bir cennet. Dalaman Havalimanı’ndan sadece bir saatlik bir araba seyahati ile rahatça ulaşabildiğiniz Hillside'ın ana kapısından giriş yaptığınızda burayı neden cennet olarak tabir ettiğimi siz de anlayacaksınız. Denizin hemen yanı başındaki resepsiyona yaklaşırken kendinize hep burada kalmam mümkün olur mu acaba diye sormaya başlayacaksınız.

Haberin Devamı

Hillside Beach Club

Odaları çam ağaçları içine konuşlandığı için doğa ile içiçe olmanın keyfi kaçınılmaz. Toplam 330 odanın tamamı kendine özgü, farklı bir açıya sahip. Benden duymuş olmayın ama oteli farklı amaçlar için (örneğin romatik bir kaçamak ya da kendinizi yenileyeceğiniz bir spa hafta sonu) ziyaretinizde oda seçimi için resepsiyonun yardımını isteyin. 400’lü odalar dingin bir konaklama deneyimi için ideal, 700’lü odalar eğlence düşkünleri, 200’lü odalar ise çocuklu aileler için öneriliyor. Minimalist, sade bir tasarım anlayışına sahip odalarda çeşit çeşit yastıklara kadar her türlü konfor düşünülmüş; insan yatağın içinde adete kayboluyor. Oda telefonundan misafir yardım hattı olan 1000’i çevirdiğinizde ise günün her saati tüm istek ve ihtiyaçlarınızla ilgilenen bir yetkiliye ulaşmanız mümkün; kısacası misafirlerini şımartmayı çok iyi biliyorlar.

Hillside Beach Club

Resort otelin ana restoranı günboyu hizmetinizde, neredeyse hergün başka bir konseptte yüzlerce çeşit yemek ve tatlı sunuyor. Kahvaltıda Elçin’in tostunu denemenizi öneririm. Akşamları ise Özgür Şef'in ızgarasından birbirinden özel etler, köfte ve sosis çeşitleri denemeye değer. Tüm gün hizmet veren ana restoranın yanı sıra akşam yemekleri için Pasha Restaurant ve Beach Restaurant seçenekler arasında. Pasha Restaurant’ın beyaz ağırlıklı dekorasyonuna mum ışıkları eşlik ediyor. Yetişkin misafirlere özel bu romantik restoranın menüsü Ege mutfağı ağırlıklı; balık spesiyalleri ve leziz otlardan oluşan keyifli, geniş bir menüye sahip. Beach Restaurant ise gerçek bir İtalyan, kumların üzerindeki masalarında denizin sesi sizi uzaklara götürüyor. İtalya 'ya çok sık seyahat eden biri olarak makarnalarının İtalya'da tattıklarımla yarıştığını rahatlıkla söyleyebilirim. Öğle yemeği için Beach Bar da keyifli bir alternatif. Güneşi batırmak için önerilerim ise Pasha Bar, Polo Bar ve Abacco. Hillside’da ne yiyeceğini şaşırıp dikkat etmezseniz tatil sonrası birkaç kilo almanız içten bile değil.

Haberin Devamı

Hillside Beach Club

Gelelim muhteşem şovlara; resort otel haftanın her günü kaliteli, ayakta alkışlayacağınız şovlar sunuyor. Eğlence ekibi tam puanı hakediyor. Amore Eterno (Latin show), Madonna (konser), Burlesque (jaz) benim favorilerim; Londra’nın meşhur şovlarını izliyormuşcasına keyif aldım. Ahsen Gönülce ve ekibini ayakta alkışlanmaya değer.

Hillside Beach Club

Gelelim benim Hillside’daki en gözde mekanım olan Hillside Nature Spa’ya. Rakipsiz bir spa; herşeyden uzakta, çam ağaçlarının dinginliğine sadece kuş cıvıltılarının eşlik ettiği bir vaha. Uzak Doğu’nun şifalı, dingin enerjisini adımınızı atar atmaz hissedeceksiniz. Bence en hoş dekorasyon ayrıntısı dağdan gelen suyun sesi. Şimdiden uyarayım, alışkanlık yapabilir; 7/ 24 bu keyifli merkezde olmak isteyebilirsiniz, Balili terapistleri elleri adeta sihirli...

Haberin Devamı

Hillside Beach Club

Gün boyu güneşlenebileceğiniz pek çok farklı alan olsa da, benim tercihim 'Silent Beach’ olarak adlandırılan sessiz, sakin koy. Bu plajda telefonla sohbet etmek dahi yasak; sakince kitabını okumak, dinginliğin keyfine varmak isteyen misafirler için özel olarak tasarlanmış

Hillside Beach Club

Gelelim çocuklara! Oldukça geniş ve donanımlı Kids’ Club çocuklu aileler tarafından çok beğeniliyor, çocuklar buradan çıkıp ailelerinin yanına dönmek istemiyor. Dileyen ailelere için bakıcı servisi de organize ediliyor.

Hillside Beach Club

Hillside Fethiye hafta sonu kaçamağı, şehrin stresine kısa bir mola için en keyifli adreslerden biri. Kendinizi şımartmayı ihmal etmeyin!

Hillside Beach Club