Kütahya HİSARCIK’TA YAĞMUR DUASI HAZIRLIKLARI

HİSARCIK’TA YAĞMUR DUASI HAZIRLIKLARI

16.04.2014 - 15:27 | Son Güncellenme:

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, 20 Nisan tarihinde yapılacak "Yağmur Duası" etkinliği için hayırsever vatandaşlardan yardım toplanıyor.

HİSARCIK’TA YAĞMUR DUASI HAZIRLIKLARI

"Yağmur Duası" Yardım Komitesi Başkanı eski AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Baş, yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel olarak organize ettikleri etkinlik için halkın elinden gelen her türlü maddi ve manevi yardımı yaptığını bildirdi.
Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası ve Hayratı İmar Derneği Başkanı Erdoğan Gümüşay, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İsmail Zayıf ve gönüllülerden oluşan yardım komitesinin ev ve iş yerlerini tek tek gezerek etkinlikte verilecek yemek için yardım topladığını belirten Baş, “ yardımsever halkımız paranın yanı sıra paraya çevrilebilecek arpa, buğday, mısır, un, yağ ve şeker yardımı da yapmaktadır. Belediyenin organizatörlüğünde tüm ilçe ve çevre halkın katılımıyla yapılacak Yağmur Duasında yaklaşık 5 bin kişiye ikram edeceğimiz etli pilav, ayran ve tatlı için gerekli maddi desteği bu şekilde sağlıyoruz. Yardımsever halkımızdan Allah razı olsun. Tüm ilçe ve yöre halkımızı 20 Nisan Pazar günü yapılacak etkinliğimize bekliyoruz" dedi.