Kültür Sanat Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi öğretmenlere ücretsiz

Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi öğretmenlere ücretsiz

23.11.2016 - 17:19 | Son Güncellenme:

Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde dersleri müzede işlemeye davet ediyor.

Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi öğretmenlere ücretsiz

Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi, bizleri hayata hazırlayan değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamak ve kattıkları değerleri canlı olarak öğrencileriyle yaşamak için 24-26 Kasım tarihleri arasında kapılarını ücretsiz olarak ziyarete açıyor.

Haberin Devamı

Öğretmenlere ve beraberinde ziyarete gelen 5 öğrenciye derslerde işledikleri tarihi canlı olarak yaşama ve deneyimleme fırsatı sunacak.

Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi, 1500m2’lik alanı ve 6 katlı yapısıyla dünyanın en kapsamlı diorama koleksiyonuna sahip müze olma özelliğini taşıyor. Geçmişi şekillendiren büyük devletler, olaylar, savaşlar ve dünyanın kaderini belirleyen dönüm noktalarına ait canlandırmalar, sayısız eser ve görselle ziyaretçilerini tarihte zaman yolculuğuna çıkarıyor.

ZİYARET BİLGİSİ

24-26 Kasım tarihleri arasında “Öğretmen Kartı” ibraz eden tüm öğretmenlerimiz ücretsiz olarak giriş sağlayacaktır. Yüzlerce diorama ve özel eserle tarihin gizli kalmış sayfalarına Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi 10.00 ile 18.00, Pazar 12.00 ile 18.00 saatleri arasında saatleri arasında ulaşabilirsiniz.