Ege Hizmette güneş Ufuk’tan doğuyor

Hizmette güneş Ufuk’tan doğuyor

04.12.2017 - 03:20 | Son Güncellenme:

Buca Belediyesi’nin Ufuk Mahallesi’ne kazandıracağı Kapalı Pazaryeri’nin temeli, Başkan Levent Piriştina’nın katılımıyla atıldı. Piriştina, “Bu pazar yeri, vatandaşlarımıza yedi gün hizmet verecek” dedi

Hizmette güneş  Ufuk’tan doğuyor

Buca Belediyesi, Ufuk Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nin temelini düzenlenen törenle attı. Açılış konuşmasını yapan Ufuk Mahallesi Muhtarı Osman Ertan, mahallelerine modern tesis kazandırmak için adım atan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya teşekkür etti. Başkan Levent Piriştina’da “Hizmette güneş yine Ufuk’tan doğuyor” sözleriyle başladığı konuşmasında, 4410 metrekarelik alanda inşa edilecek ve pazarcı lokali, zabıta amirliği, mescit, wc, bebek bakım odası ünitelerinin de bulunacağı kapalı pazar yerinin, spor amaçlı kullanılacağını da açıkladı.

Haberin Devamı

Yenileri sırada

Başkan Piriştina, “Bundan sonra temelini attığımız her pazar yerini de mutlaka haftada 7 gün mahalle halkına hizmet eder hale getireceğiz” dedi.

Başkan Piriştina ayrıca, 25 gün sonra Fırat Mahallesi’nin, Ocak ayının 3. haftası da Adatepe Mahallesi’nin kapalı pazar yerlerinin temelini atacaklarını müjdeledi. Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Turgay Başyayla da törende sahne aldı.